Menu

Cum primeşti corect un bonus la Sportingbet

Cum primesti corect un bonus la Sportingbet

Beneficiile de la prima depunere pe Sportingbet

La prima depunere, SPORTINGBET oferă un bonus egal cu suma depusă până la cel mult 200 RON. Pentru a primi bonusul acordat de SPRTINGBET, trebuie urmaţi anumiţi paşi:

– Intraţi pe site-ul casei de pariuri şi completaţi formularul de înregistrare.

–efectuati prima depunere folosind un card de credit sau de debit.

– Termenul în care se poate face prima depunere este de cel mult 7 zile de la data înregistrării.

– În ceea ce priveşte depunerile făcute prin Skrill sau Paysafecard şi Neteller, acestea nu intră incategoria pentru promoţie.

– Bonusul este creditat automat, el netrebuind să fie cerut.

– Suma maximă acordată ca bonus este de 200 RON.

Ce faci după ce primeşti bonusul iniţial

De ştiut despre eliberarea bonusului este ca suma primită ca bonus va trebui jucată de 10 ori pe cote de cel puţin 1. 70 înainte de a putea solicita o retragere. 30 de zile aveţi la dispoziţie pentru a îndeplini condiţiile referitoare la rulaj. Aceste condiţii de rulaj nu sunt greu de îndeplinit. La o depunere de 200 de RON. Primiţi 200 RON bonus şi în următoarele 30 de zile vor trebui plasate pariuri de 2. 000 RON pe cote de cel puţin 1, 70.

De asemenea, este de reţinut că bonusul de bun venit acordat la crearea unui cont nou are limite diferite, cu secţiunea de cazinou având limita mult mai mare până la care se oferă bonusul.

În legătură cu bonusul acordat pentru depunerea din secţiunea “Cazinou”, după finalizarea procesului de creare şi verificare a noului cont, puteţi beneficia de un bonus de bun venit generos. Tot ce trebuie să faceţi este să depuneţi primii bani pentru joc pentru a primi dublul acestei sume, până la 700 RON la cazinoul SPORTINGBET.

Pentru pariurile sportive, după finalizarea procesului de creare şi verificare a noului cont, de asemenea primiţi un bonus de bun venit generos. Trebuie făcută o depunere în primele 7 zile de la crearea contului şi primiţi dublul acestei sume, până la 200 de RON la SPORTINGBET.

 

Știri relevante