Menu

Cum primesti corect un bonus la Sportingbet

Cum primesti corect un bonus la Sportingbet

La prima depunere, SPORTINGBET ofera un bonus egal cu suma depusa pana la cel mult 200 RON. Pentru a primi bonusul acordat de SPRTINGBET, trebuie urmati anumiti pasi:

-intrati pe site-ul casei de pariuri si completati formularul de inregistrare.

–efectuati prima depunere folosind un card de credit sau de debit.

-termenul in care se poate face prima depunere este de cel mult 7 zile de la data inregistrarii.

-in ceea ce priveste depunerile facute prin Skrill sau Paysafecard si Neteller, acestea nu intra incategoria pentru promotie.

-bonusul este creditat automat, el netrebuind sa fie cerut.

-suma maxima acordata ca bonus este de 200 RON.

De stiut despre eliberarea bonusului este ca suma primita ca bonus va trebui jucata de 10 ori pe cote de cel putin 1. 70 inainte de a putea solicita o retragere. 30 de zile aveti la dispozitie pentru a indeplini conditiile referitoare la rulaj. Aceste conditii de rulaj nu sunt greu de indeplinit. La o depunere de 200 de RON. primiti 200 RON bonus si in urmatoarele 30 de zile vor trebui plasate pariuri de 2. 000 RON pe cote de cel putin 1, 70.

De asemenea, este de retinut ca bonusul de bun venit acordat la crearea unui cont nou are limite diferite, cu sectiunea de cazinou avand limita mult mai mare pana la care se ofera bonusul.

In legatura cu bonusul acordat pentru depunerea din sectiunea “Cazinou”, dupa finalizarea procesului de creare si verificare a noului cont, puteti beneficia de un bonus de bun venit generos. Tot ce trebuie sa faceti este sa depuneti primii bani pentru joc pentru a primi dublul acestei sume, pana la 700 RON la cazinoul SPORTINGBET.

Pentru pariurile sportive, dupa finalizarea procesului de creare si verificare a noului cont, de asemenea primiti un bonus de bun venit generos. Trebuie facuta o depunere in primele 7 zile de la crearea contului si primiti dublul acestei sume, pana la 200 de RON la SPORTINGBET.

Știri relevante