Menu

Cum procedeaza bet365 cu licenta in Romania

Cum procedeaza bet365 cu licenta in Romania

Bet365 a fost pentru foarte multa vreme casa de pariuri on line numarul 1 din Romania, iar acum se afla in top 3, se poate spune, cu toate ca de o perioada de timp nu mai accepta, de fapt nu se mai poate paria din Romania si nici nu mai accepta client din Romania.

Cu toate acestea, exista informatii potrivit carora Bet365 urmeaza sa intre in legalitate, in acest moment fiind intr-un process de obtinere a licentei de functionare pe teritoriul Romaniei. Totusi, pariorii romani care sunt rezidenti in alt stat, isi pot deschide fara probleme cont la Bet365.

Casa de pariuri sportive on line Bet365 a fost de departe cel mai mare brand care a iesit de pe piata pariurilor sportive din Romania. Aceasta veste a fost o lovitura puternica pentru pariorii romani, tocmai pentru ca erau cei mai buni din domeniu, din Romania, atat din punctul de vedere al cotelor, cat si al jocurilor de cazino si poker.

Legislatia romana in privinta caselor de pariuri on line presupune punerea la punct a unui regulament de functionare al caselor de pariuri, in conformitate cu prevederile europene in domeniu.

Ideea a fost ca marile case de pariuri nu plateau taxe si impozite in Romania si nu erau taxati nici pentru autorizatia de functionare.

Legislatia din acel moment a stabilitate ca aceste case de pariuri sa plateasca statului roman 20 % din profitul brut realizat. In acest sens, a intrat in vigoare legea numarul 24 din 29 mai 2015, iar din acel moment lucrurile nu au mai stat la fel de bine pentru Bet365.

In termen de 90 de zile, aceasta a trebuit sa plateasca sumele de bani restante catre bugetul de stat, pentru a mai putea primi in continuare licenta de functionare pe teritoriul Romaniei.

Intr-un final, Bet365 a facut plata sumelor datorate si astfel a primit licenta de functionare pana la sfarsitul anului 2015.

Știri relevante