Menu

Cum pui bilet la superbet in afara tarii

Pariubet_Default_image

„Superbet/Guiana Holdings Inc printr-o scrisoare din 21 iunie 2017, sub mana domnului Mohabir Anil Nandlall, avocatul a sustinut ca, de fapt, nu era nevoie de nicio licenta sau permis care sa autorizeze activitatile de jocuri de noroc si ca a avut a obtinut o licenta de la Autoritatea Fiscala din Guyana”, a scris el, inainte de a remarca ca Superbet/Guiana Holdings Inc continua sa functioneze sfidand directia de a inceta operatiunile.

„Este pozitia ferma a Autoritatii pentru jocuri de noroc ca licenta obtinuta de la Autoritatea de venituri din Guyana se refera numai la spatii si nu permite activitatile de jocuri desfasurate de Superbet/Guiana Holdings Inc”, a spus el, adaugand ca Legea de prevenire a jocurilor de noroc interzice toate formele de jocuri de noroc, cu exceptia cazului in care sunt permise si autorizate conform legii respective.

„In ciuda numeroaselor solicitari pentru obtinerea unei astfel de permisiuni si/sau autorizatii, nu a fost primita niciuna, deoarece intr-adevar nu se poate produce o astfel de permisiune si/sau autorizare”, a spus Forde.

Statiei i s-a spus ca operatiunile companiei incalca Legea privind prevenirea jocurilor de noroc, de unde a solicitat suspendarea imediata si revocarea tuturor licentelor.

O scrisoare similara a fost scrisa lui Persaud. Acesta subliniaza sfidarea companiei in aderarea la directivele de a inceta activitatea. In acest sens, Forde a cerut politiei „sa ia imediat si de indata toate masurile necesare pentru a se asigura ca legea este respectata”.

Potrivit www.superbet.gy, compania si-a lansat sediul la Lot 2 Sandy Babb Street Kitty, pe 14 decembrie 2012. A spus ca la inceput a oferit doar un serviciu de pariuri sportive iar cand s-a dovedit a fi de succes, jocuri virtuale. au fost adaugate. S-a dezvaluit ca compania are peste 24 de angajati, trei centre de joc si altele care urmeaza. Acesta a afirmat ca reteaua de retail este formata din 27 de agenti din Georgetown, East Coast Demerara; Bush Lot, Berbice si Bartica. In curand, zonele ramase vor fi dotate si cu agenti, se arata in comunicat.

O verificare a site-ului web a constatat ca exista peste 100 de locatii Superbet in toata tara.

Martin Subero, directorul general al Superbet, a declarat in timpul lansarii din 2012 ca Superbet a fost licentiat de guvernul Guyanei prin GRA. El a declarat, de asemenea, ca Superbet planuia sa-si onoreze obligatiile morale, civile si societale in Guyana, platind taxe si investind in dezvoltarea activitatilor sportive si culturale.

Cand a fost intrebat ce a determinat compania sa dezvolte piata guyaneza, Subero a spus ca, desi nu a fost folosita o metodologie stiintifica pentru a evalua nevoia pietei pentru un astfel de serviciu, dragostea si pasiunea manifestate de guyanezi pentru jocurile jucate la nivel international si regional au fost coplesitoare si un motiv suficient. pentru a face investitia.

Știri relevante