Menu

Cum retrag bani prin skrill de la pariuri sportive

Cum retrag bani prin skrill de la pariuri sportive
  1. Conectati-va la contul dvs. Skrill
  2. Selectati „Retragere” din meniul din partea stanga
  3. Puteti retrage fie in contul dvs. bancar, fie pe un card VISA – selectati metoda preferata. Daca nu aveti un card VISA inregistrat, va trebui sa „Adaugati o carte VISA” și sa urmati instructiunile de pe ecran
  4. Skrill va arata cat de mult vi se va percepe o retragere (4,76 £ / 5,50 EUR pentru transfer bancar, 7,50% pentru VISA). In unele tari, in loc sa retragi fonduri, il poti trimite direct intr-un cont bancar fara taxe. Puteti vedea o lista completa aici.
  5. Selectati „Retrageti acum”, luand nota de suma maxima pe care veti putea sa o retrageti.
  6. Selectati cardul sau contul bancar la care doriti sa va retrageti și faceti clic pe „Urmatorul”.
  7. Introduceti suma pe care doriti sa o retrageti și selectati „Urmatorul”
  8. Verificati detaliile introduse și finalizati procesul de retragere

Skrill percepe o mica taxa pentru retrageri. Pentru transferurile bancare, este echivalentul a 4,76 GBP / 5,50 EUR pe retragere, in timp ce pentru VISA este de 7,50%. De asemenea, se percepe o taxa de schimb in cazul in care trebuie efectuata conversia valutara – aceasta este 3,99%.

Skrill este, de asemenea, fara probleme, dupa ce ati trecut prin procesul de verificare. Este ușor sa incarcati fonduri in contul dvs. Skrill, sa conectati portofelul Skrill la conturile dvs. de pariuri online și sa retrageti fonduri in contul dvs. bancar sau pe cardul VISA.

Cardurile preplatite ale Skrill va ofera acces instant la portofelul Skrill, permitandu-va sa cheltuiti profiturile obtinute la pariurile pe meciurile de cricket la o gama larga de comercianti, atat online cat și personal, in functie de cardul pe care il utilizati.

Skrill percepe comisioane mici pentru toate tranzactiile, ceea ce va permite sa va pastrati mai multi bani. Incarcarea in cont costa doar 1% – ceea ce face mai ieftin decat Neteller – și retragerile sunt, de asemenea, la un pret destul de echitabil, la fel și conversiile in valuta.

Este gratuit sa transferati fonduri din portofelul Skrill in contul dvs. de pariuri online și gratuit sa primiti bani.

Știri relevante