Menu

Cum retragi banii de pe netbet

Cum retragi banii de pe netbet

Cu siguranta merita sa aveti in vedere când vine vorba de tenis si golf, intrucât concesiunile lor va pot spori câstigurile sau va vor câstiga pariuri gratuite.

Ar trebui, de asemenea, sa aruncati o privire asupra diferitelor lor instrumente de pariere, deoarece acestea ar putea face posibila compilarea pariurilor câstigatoare unice sau a face ca pariurile in joc sa fie mai placute.

Ca oricând, alaturarea unei noi case de pariuri este tot despre preferintele personale – asa ca verificati tot ce are de oferit NetBet inainte de a va inscrie.

Pentru a retrage fonduri prin intermediul cardului de credit, faceti mai intai clic pe contul dvs. și apoi selectati retragere din optiunile enumerate. Selectati cardul dvs. de credit inregistrat și introduceti suma pe care doriti sa o retrageti din contul NetBet.

Daca doriti sa retrageti fonduri pe un card diferit de cel pe care l-ati inregistrat anterior, va trebui sa va inregistrati noul card inainte de a putea retrage fonduri.

Dupa ce ati introdus suma pe care doriti sa o retrageti, faceti clic pentru a confirma și solicitarea dvs. de retragere va fi procesata. Fondurile dvs. vor aparea apoi in contul dvs. de card de credit intre patru și opt zile.

Retineti ca nu exista o limita maxima, dar retragerea dvs. minima NetBet este de 10 GBP. De asemenea, retineti ca nu exista taxe percepute pentru cardul dvs. de credit sau contul NetBet.

Daca in orice moment intampinati probleme de retragere NetBet, va rugam sa contactati personalul de asistenta pentru clienti.

Știri relevante