Menu

Cum rulezi bonusul Betano

Cum rulezi bonusul betano

Cine beneficiaza de un bonus la Betano

Clienţii noi la Betano primesc un bonus de 100 % din valoarea primei depuneri.Acest bonus poate fi folosit şi rulat atât la pariurile sportive,cât şi la Cazinou. Pentru a fi eleigibil la bonusul cu o valoare de 100 % din valoarea primei depuneri, trebuie să faceţi o depunere conforma cu descrierea din cadrulofertei.

Bonusul va fi activat în cont imediat după depunere, iar pentru a putea plasapariuri cu bonusul, va fi necesar mai inati să rulaţi suma depusă cel puţin o dată la pariuri sportivesi/sau la jocurile de cazinou.Pentru ca bonusul să se poată retrage, trebuie rulata intreaga suma compusă din depunere şi bonus de 5 ori la pariuri sportive sau de 12, 5 ori la jocurile de cazinou.

Bonusul din pachetul de bun venit pe Betano

Mai nou,pachetul de bun venit este de100 % în limita a 500 RON, cu condiţia efectuării unui depozit de 25RON.Bonusul este creditat în cont imediat ce aţi făcut depunerea, fără a fi necesară rularea prealabilă a sumei depuse.

Înainte de a putea efectua o retragere, trebuie să rulaţi suma totală ( depozit + bonus ) de 5 orila pariuri sportive sau de 12,5 ori la jocurile de cazinou.

Dacă aţi aplicat pentru bonusul maxim de 500 Ron, aveţi de rulat ori 5000 Ron sau 12,500 Ron la cazinou. Condiţiile de rulaj trebuie îndeplinite în 90 de zile.

Știri relevante