Menu

Cum rulezi bonusul betano

Cum rulezi bonusul betano

Clientii noi la Betano primesc un bonus de 100 % din valoarea primei depuneri.Acest bonus poate fi folosit si rulat atat la pariurile sportive,cat si la Cazinou. Pentru a fi eleigibil la bonusul cu o valoare de 100 % din valoarea primei depuneri, trebuie sa faceti o depunere conforma cu descrierea din cadrulofertei.

Bonusul va fi activat in cont imediat dupa depunere, iar pentru a putea plasapariuri cu bonusul, va fi necesar mai inati sa rulati suma depusa cel putin o data la pariuri sportivesi/sau la jocurile de cazinou.Pentru ca bonusul sa se poata retrage, trebuie rulata intreaga suma compusa din depunere si bonus de 5 ori la pariuri sportive sau de 12, 5 ori la jocurile de cazinou.

Mai nou,pachetul de bun venit este de100 % in limita a 500 RON, cu conditia efectuarii unui depozit de 25RON.Bonusul este creditat in cont imediat ce ati facut depunerea, fara a fi necesara rularea prealabila a sumei depuse.

Inainte de a putea efectua o retragere, trebuie sa rulati suma totala ( depozit + bonus ) de 5 orila pariuri sportive sau de 12,5 ori la jocurile de cazinou.

Daca ati aplicat pentru bonusul maxim de 500 Ron, aveti de rulat ori 5000 Ron sau 12,500 Ron la cazinou. Conditiile de rulaj trebuie indeplinite in 90 de zile.

Știri relevante