Menu

Cum sa abordezi pokerul profesionist ca amator de joc

Ridicătorul original mă verifica. Cred că sunt în fata şi decid să pariez 375 pentru valoarea unui aş mai slab. Se pliază.

Îmi place felul în care ai jucat mana, dar cred că un cec este puţin mai bun pe river. Dacă crezi că are un aş sau un aer mai slab, atunci este puţin probabil să sune cu mai river atunci când orice regină face o dreaptă.

La reflecţie, sunt de acord cu punctul de vedere al lui Jason

Ca o notă secundară, îmi amintesc ca am luat rapid decizia. Acţionez aşa ocazional şi cred ca sunt nervii. Mai târziu, în cazul în care mi-am luat timp şi m-am simţit confortabil făcând asta. Nu lăsaţi nervii să vă forţeze să vă grăbiţi decizia.

Aţi jucat corect mana, dar aveţi dreptate – trebuie să încercaţi să vedeţi mana lui, deoarece vă oferă informaţii vitale care pot fi folosite mai târziu în cadrul evenimentului.

Evaluarea intervalului dvs. este probabil prea restrânsă. Aş fi aruncat câteva mingi de aer drepte în raza sa de acţiune şi câteva perechi joase care încercau sa le seteze pe ale mele.

Ascultând analiza lui Jason asupra definiţiei gamei mele, văd cum sunt puţin neexperimentat în acest domeniu şi că am de lucru. Mi-am dat seama imediat că am greşit când mi-am arătat mana repede.

În timpul unui interviu recent cu Dominik Nitsche, el mi-a spus că informaţiile despre confruntare sunt absolut vitale atunci când creează intervale viitoare pentru adversari. Ar fi trebuit sa acord mai multă atenţie acestui sfat.

Acum suntem cu opt mâini şi în primele 30 de minute ale acestui nivel joc foarte puţine mâini. Am deschis [Qs] [7c] pe buton şi apoi l-am pliat pe un cablu flop pe o placă joasă conectată. Dar, în afară de asta, nu mă implic.

Apoi unul dintre jucătorii mai slabi creşte la 325 din poziţia timpurie. El a şchiopătat în fiecare oală, aşa că presupun că are o gamă îngustă şi puternică.

Oricât ar fi de bolnav, cred că trebuie sa pliaţi flopul

Atunci când îi determinam raza, putem exclude KK şi QQ. Aceasta înseamnă că raza sa de acţiune se restrânge la KQ, 66 sau remizele la culoare pe care te-ai dominat. Mana ta se descurca foarte river impotriva razei sale de acţiune şi, prin urmare, este o îndoitură.

Sunt de acord cu evaluarea lui Jason. Diferenţa dintre jucătorii profesionişti şi un jucător recreativ ca mine este ca profesioniştii nu vor fi prea ataşaţi de mana lor.

În acest caz, Jason se uita la flop, se uita la mana lui şi apoi trece la stabilirea unui interval pentru adversarul sau. În timp ce mă uit la flop, mă uit la mana mea şi mă gândesc: ce mana grozavă şi apoi mă ataşez de el. A fi capabil sa mă împiedic în aceste locuri mă va face un jucător mult mai bun.

Tot timpul când joc poker apăr provocări care mai de care, însă cel puţin din postură de jucător profesionist cele mai mări probleme le inampini când joci împotriva unor jucători amatori de poker său la început de carieră.

Dacă sunteţi curios unde puteţi vedea mai des asemenea dueluri la mese de poker vă invităm să intraţi în camerele de poker disponibile pe 888sport său direct pe 888poker. Aici veţi fi surprins să vedeţi câtă lume se găseşte la meşele de poker şi cât de mult şi intens se joacă.

Foarte interesant este să nimeriţi la o masă unde avem un mix de jucători profesionişti şi amatori care să luptă pentru pott-ul cel mare de la masă respectivă. Pe 888sport aveţi parte de o grafică detaliată la meşele de poker şi veţi vedea cum trebuie să joci că profesionist în faţă amatorilor la meşele de poker.

De asemena vă recomandăm să vizitaţi 888sport pentru mai multe detalii despre jocul de poker la meşele sale şi despre modul cum puteţi juca împotriva jucătorilor amatori de poker.

 

Știri relevante