Menu

Cum sa accesezi 1xbet din Romania

Cum sa accesezi 1xbet din Romania

Pentru a utiliza 1xBet in tara dvs., va trebui sa obtineti un VPN (aici este Windscribe, unul gratuit bun). In afara de programele Windows si MacOS, acestea au si extensii de browser si aplicatii mobile, care sunt si mai convenabile; urmati acesti pasi pentru a putea depune si retrage la 1xBet:

Dupa inregistrarea unui cont la Windscribe si instalarea software-ului, alegeti Canada sau Hong Kong si porniti VPN-ul.

Dupa aceea, deschideti www.1xbet.com in browserul dvs. si alegeti-va limba in coltul din dreapta sus.

Faceti clic pe butonul verde de inregistrare din coltul din dreapta sus. Pe pagina de inregistrare, veti vedea ca tara dvs. nu este disponibila in lista de tari: alegeti in schimb Canada sau Hong Kong.
Important! Va trebui sa introduceti acest cod in campul de cod promotie de sub selectorul de tara – in caz contrar, nu veti putea finaliza pasul urmator. Codul asigura, de asemenea, ca bonusul dvs. de bun venit este pastrat dupa ce va schimbati in tara dvs. (vezi mai jos).

Completati-va inregistrarea si dupa conectarea in contul dvs. 1xBet, deschideti chat-ul de asistenta pentru clienti si cereti-le sa-si schimbe tara in cea reala. Dupa transfer, veti putea depune si retrage utilizand metodele de plata ale tarii dvs. Bucurati-va!

Indiferent daca sunteti un incepator sau un jucator cu experienta, 1xBet are multe de oferit: fiecare tip de pariu sportiv, streaming live, jocuri de cazino, il numiti. Adaugati-i limitele de depozitare si retragere reduse, securitate robusta, precum si o gama larga de bonusuri si obtineti o platforma internationala in care utilizatorii se pot simti in largul lor plasand pariurile.

Știri relevante