Menu

Cum să ai o gândire şi abordare sănătoasă la mesele de poker

Cum sa ai o gandire si abordare sanatoasa la mesele de poker
Conversaţia a început bine. Jucătorul mergea cu puşca în timpul unei călătorii prin Costa Rica. Mi-a arătat vederea. Era mai bun decât viaţa de oraş cenuşie şi umedă care mă privea fix.

Îmi place felul în care ţi-ai formulat istoricul mâinilor

După cum se dovedeşte, Jucătorul este foarte special despre modul în care ar trebui să i se trimită o istorie a mâinilor. Are chiar şi un manual de reguli.

Dacă nu respectaţi regulile, nu veţi fi auziţi. Din fericire, norocul a fost de partea mea. Am respectat majoritatea regulilor sale.

Aici sunt ei:

  • Trebuie să ai un scop
  • Toate faptele trebuie să fie prezente
  • Ar trebui să vă exprimaţi procesul de gândire şi să puneţi întrebări minunate
  • Nu te laudă
  • Nu plângeţi cu privire la o bătaie proastă

Am deschis la 150 sub pistol ţinând opt buzunare şi am primit patru apelanţi. Flopul este J53cc.

Pariez 350 şi exista un apelant în poziţie. Rândul este de 4h. Mă hotărăsc să mă îndoiesc, crezând că exista prea multe mufe în gama lui.

Aceasta este o mâna destul de standard care apare foarte mult. La acea vreme, când mă confrunt cu patru jucători, simt ca unul dintre ei trebuie să aibă un jack, dar este atât de greşit să pliezi pur şi simplu buzunare pe flop.

De aceea pariez, dar ar trebui să verific-fold?

Rezultatul unei mâini, atunci când joci atât de profund, nu este atât de mare. Acesta este unul dintre motivele pentru care este o idee bună să fii la timp şi să joci în primele runde ale unui eveniment.

Este o modalitate excelentă de a scăpa de acele greşeli şi de a te simţi pentru ceilalţi jucători fără a-ţi răni stivă.

Trebuie să fii atent la câţi oameni sunt în mana. De asemenea, trebuie să fi format un fel de interval de apelare.

Există şanse mari ca cineva să aibă un jack în acest loc, dar pariurile nu sunt o idee proastă. Încercaţi întotdeauna să aveţi un plan pe termen lung: pre-flop până la rău.

Odată ce pariaţi flopul, următorul răspuns depinde de numărul de persoane care suna sau dacă cineva creşte. Dacă o persoană ar fi sunat, aş fi verificat şi rândul.

Dacă aţi fi primit doi apelanţi, aş fi verificat pentru ca unul dintre ei are cu siguranţă un jack. Când un singur jucător suna, aş primi o citire despre tip. Este capabil să plutească? Este un jucător activ şi agresiv – cineva care se încăpăţânează?

Dacă da, s-ar putea să nu plec la el, dar dacă este un tip mai în vârstă şi mai simplu, aş plia. Apoi, dacă raul nu ar fi fost un club sau alte patru, probabil aş verifica din nou.

Într-un turneu cu buy-in redus ca acesta, probabil ca nu este suficient de bun pentru a paria din nou un jack, aşa ca aş presupune ca blufează.

Ai nevoie de două aspecte să ţii cont când eşti prezent la mesele de poker. Aceste două aspecte sunt o gândire sănătoasă şi o abordare corespunzătoare. Ele nu vin din senin, ci se dobândesc în timp prin experienţa pe care o capeţi în joc.

Îţi recomandăm să alegi Netbet pentru a-ţi creea o experienţă de joc cât mai bună şi cât mai variată. Cele două aspecte de care am amintit mai sus alcătuiesc de fapt mindsetul care trebuie să-l deţină un jucător profesionist de poker.

Sfatul nostru este să încercaţi mesele de poker de la Netbet şi să vă bucuraţi de experienţă pe care o puteţi acumula acolo alături de jucători de toate nivelele. Veţi observa că în timp veţi privii cu mai mare atenţie şi trata cu mult mai multă serioazitate orice mână de la o masă de poker.

Știri relevante