Menu

Cum sa bati ce este ruleta electronica

Cum sa bati ce este ruleta electronica

Jocul este automat, fara prezenta crupierilor. Cel mai distinct element al ruletei este roata cu 37 de numere de la 0 la 36. Campurile sunt colorate in rosu si negru, cu exceptia campului cu zero (0), care este colorat cu verde.

Roata este rotita cu ajutorul electro-mecanicii, iar mingea este trimisa in joc cu ajutorul aerului comprimat. Viteza de rotire a rotii si puterea loviturii cu mingea difera de la un joc la altul. Jucatorii au un ecran tactil pe pozitiile de joc, cu ajutorul carora pot pune un pariu pe numerele sau combinatiile potrivite pentru ei.

Ruletele electronice au stabilit deja cele mai jucate trei combinatii cu care acopera de fapt toate numerele. Dar depinde de jucator daca doreste sa aleaga sau nu aceste combinatii pentru jocul sau. Aceste jocuri sunt:

Serie mareata – jocul cu 9 jetoane (2 jetoane pe linia incrucisata 0-2-3 si 2 jetoane pe crucea 25-29, apoi 1 cip pe 4-7, 12-15, 18-21, 19- 22 si 32-35 de perechi)

Serie mica – jocul cu 6 cipuri (1 cip pe 5-8, 10-11, 13-16, 23-24, 27-30 si 33-36 perechi)

Orfani – jocul cu 5 jetoane (un cip pe 1 si apoi 1 cip pe perechi 6-9, 14-17, 17-20 si 31-34).

Premiile sunt platite sub forma unui bilet EZ Pay / bilet bancar de pe site-ul jocului, sau banii sunt adusi pe site-ul de jocuri de catre controlorul masinilor de joc.

Introduceti biletul EZ Pay / biletul bancar in acceptorul aparatului de joc. Valoarea creditelor castigate din biletul / bancnota introduse este afisata pe ecran. Urmatorul pas este pariul. Prin atingerea panoului cu ecranul tactil, asezati jetoanele pe locul dorit / combinatia posibila. In cazul in care faceti o greseala sau daca va razganditi, apasati tasta ANULARE si revocati pariul.

Pariul poate fi plasat in timpul disponibil, si anume atunci cand pe ecran este scris BETS PLEASE. Instantaneu, cand pe ecran nu exista mai multe pariuri, va rugam sa va prezentati, pariurile nu mai sunt posibile. In cazul castigarii combinatiei sau numarului de pariuri, creditele castigate sunt adaugate automat la credit. Daca doriti sa platiti castigul mentionat, apasati tasta PAYOUT.

Pariul minim si maxim este stabilit de conducerea berlinei de jocuri de noroc.

Notificare: Nu este permisa redarea simultana pe mai multe pozitii de joc la o singura ruleta.

Știri relevante