Cum sa castigam la blackjack indiferent de dealer

Milioane de jucatori au auzit mesajul ca din toate jocurile de masa ale cazinourilor, blackjack-ul este acela ca este posibil sa invingi. La inceputul anilor ’60 a fost pus la dispozitia publicului un sistem practic pentru numararea cartilor in blackjack pentru a castiga un avantaj peste cazinou. Dupa cum s-a intamplat, putini jucatori au invatat cu adevarat sa-l bata pe dealer. Mai mult, conditiile de joc s-au schimbat de atunci. Unele tabele folosesc mai multe punti la un moment dat sau reduc un procent din carti in afara jocului, astfel incat un contor de carti nu le vede niciodata.

Chiar daca majoritatea jucatorilor nu au abilitatea de a castiga in mod consecvent, convingerea ca blackjack-ul poate fi batut a fost suficient pentru a provoca un boom in joc. Blackjack este de departe cel mai popular joc de masa de cazino din Statele Unite, cu mai multi jucatori decat craps, ruleta si baccarat combinate.

O multime de oameni nu au nici rabdarea, persistenta si concentrarea necesara pentru numararea cardurilor, nici bankroll-ul pentru a-l face eficient. Insa pot reduce in continuare avantajul casei la mai putin de 1 la suta in blackjack. Secretul este sa inveti strategia de baza pentru lovirea, starea, dublarea si despicarea perechilor. Un pic de timp petrecut invatand sa joc bine poate face ca banii sa mearga mult mai departe in cazinou. In acest articol, veti afla fundamentele blackjack-ului, precum si cateva strategii pentru a va creste sansele de castig. Sa incepem invatand cum sa joci jocul.

Blackjack este jucat cu una sau mai multe punti standard de 52 de carti, fiecarei denumiri i se atribuie o valoare punct. Cardurile 2 pana la 10 merita valoarea lor nominala. Regii, reginele si jacks-urile au fiecare cate 10, iar acii pot fi folositi ca 1 sau 11. Obiectivul jucatorului este acela de a atrage carti care sa se apropie de 21, fara a trece, decat cartile dealerului.

Cel mai bun total dintre toate este un 21 de doua carti sau un blackjack. Blackjack plateste 3-2 – adica un bilet cu doua carti 21 pe un pariu de 5 dolari va castiga 7,50 USD in loc de obisnuitul rambursare de 5 USD pe alte maini castigatoare. Cu toate acestea, in cazul in care dealerul are si o carte cu doua carti 21, mana se impinge sau se leaga si veti obtine pariul initial inapoi. Dar, daca dealerul continua sa traga 21 in trei sau mai multe carti, blackjack-ul tau este inca un castigator cu suma de 3-2.

Știri relevante