Menu

Cum sa castigi la casa pariurilor

Cum sa castigi la casa pariurilor

Castigarea la pariuri sportive este intr-adevar o provocare pe Casa Pariurilor. Cu pretul standard de -110/-110 la majoritatea jocurilor, casa se bucura de un avantaj de peste 4% la majoritatea pariurilor. Acest lucru este foarte greu de depasit, mai ales ca multi jucatori se lupta sa castige mai mult de 50% din alegerile lor jucate la Casa Pariurilor. Pentru a depasi acest avantaj, trebuie sa castigi cu aproape 53%, iar acest ghid explica cum sa obtii o rata de castig atat de impresionanta.

Casa Pariurilor →Casa Pariurilor →

 

Cumparaturile in linie este o modalitate usoara de a castiga un avantaj. Aceasta metoda implica cautarea liniilor clare, de incredere (de obicei din carti bine respectate, lichide) si apoi gasirea altor site-uri care intarzie sa-si actualizeze liniile. Acest lucru se poate intampla foarte mult in ultima ora inainte de ora jocului. O carte poate enumera o echipa la -3 si apoi, dintr-o data, linia incepe sa scada, mai intai la 2,5 si apoi pana la 2 si in cele din urma la 1,5. Cu toate acestea, in timp ce linia este la -2,5 la o carte, alta poate avea totusi -3. Acest lucru ar oferi o oportunitate excelenta de a-i lua pe cei defavorizati si de a „alunga aburii”.

Uneori, veti gasi un handicaper care vinde sau ofera alegeri care are un istoric solid din oferta Casa Pariurilor (https://pariubet.ro/recenzie/casa-pariurilor/). Exista cateva site-uri de renume care ofera alegeri spre vanzare pe care le puteti folosi pentru a profita. A fi devreme este esential aici, deoarece de aici se poate origina „aburul” mentionat mai sus. Daca un sindicat important pune o linie in forma, vrei sa fii cat mai devreme posibil, inainte ca cartile sa prinda si sa se adapteze.

Bonusurile sunt mai putin disponibile decat in ​​anii trecuti, dar exista inca valori bune de gasit aici. Cele mai bune site-uri de case de pariuri ofera adesea un bonus de „prima depunere” cu Cas Pariurilor sau un bonus de reincarcare pentru jucatorii care depun. Aceasta poate fi o mina de aur atunci cand este jucata corect. Este bine sa incercati intotdeauna sa maximizati bonusul cat timp este disponibil. Deci, daca o carte ofera un bonus de reincarcare de 20% pana la o depunere de 2000 USD, este in interesul dvs. sa depuneti intreaga suma si sa profitati de bonusul de 400 USD. Inscrieti-va pentru o carte noua doar pentru a obtine bonusul este adesea si un joc bun. Cauta online carti, vorbeste cu prietenii tai si cauta forumuri pentru a gasi cele mai bune bonusuri disponibile. Fiti constienti in special de bonusurile speciale in perioadele aglomerate, cum ar fi playoff-urile NFL sau evenimentele mari de pariuri pe fotbal, cum ar fi Cupa Mondiala, Euro sau chiar finala Ligii Campionilor, deoarece cartile vor fi extrem de competitive si vor lupta pentru actiunea dvs. Citiți despre ștergerea contului Casa pariurilor.

Poti, de asemenea, sa „fa-o singur” si sa devii un handicapant. Cu toate acestea, majoritatea, daca nu toate, informatiile pe care le obtineti (informatii disponibile pe scara larga) sunt deja incluse in randuri. Asadar, nu iti foloseste prea mult sa cauti prognoza meteo sau recordurile antrenorilor cu privire la jocurile de prima ore sau alte statistici, cum ar fi curgerile sau golurile marcate. Casele de pariuri si alti handicapati inteligenti au studiat deja toate aceste informatii si au fost luate in considerare. Dar daca sunteti un pasionat de computere sau sunteti bun cu numerele, este posibil sa puteti dezvolta un program de calculator pentru a strange tone de numere pentru a obtine un avantaj. Un sfat aici: cu cat piata este mai mica, cu atat mai putina atentie ii acorda casele de pariuri si alti jucatori de noroc. Deci, este posibil sa aveti o sansa mai buna sa gasiti un avantaj intr-un sport sau o piata mai mica, cum ar fi anumite elemente de recuzita disponibile pe Casa Pariurilor.

Citește articolul despre Bonus cat casa Casa pariurilor: https://pariubet.ro/bonus-cat-casa-casa-pariurilor/.

Știri relevante