Menu

Cum sa castigi la superbet folosind strategii

Cum sa castigi la superbet folosind strategii

Odata ce ai gasit un loc, urmatorul lucru pe care vrei sa-l faci este sa cauti foile de pariuri. Acestea sunt de obicei amplasate in fata, langa casele de bilete. Fiecare casa de pariuri sportive isi va tipari ofertele zilnice pe foi de hartie, pe care apoi le poti lua si pastra pentru tine, gratuit. Va afisa fiecare sport, fiecare joc, liniile si numerele de identificare, cunoscute si sub numele de numere de rotatie.

Foile vor arata liniile de deschidere, care cu siguranta se vor fi mutat pana cand foile vor fi in mainile tale. Puteti compara liniile de deschidere cu liniile curente enumerate pe panourile mari pentru a vedea cum s-au schimbat cotele. Incercuieste jocurile de interes si scrie note in margini. O alta sugestie este sa va aduceti telefonul inteligent si un iPad sau o tableta, pe care le puteti folosi pentru a cauta statistici, potriviri sau pentru a accesa o pagina de cote live, ceea ce va poate ajuta enorm.

Odata ce ati identificat pariul sau pariurile pe care doriti sa le faceti, este timpul sa va apropiati de fereastra si sa va puneti la coada. Asigurati-va ca aveti foile de pariuri pe care sa va sprijiniti si portofelul gata. Amintiti-va: Accepta doar numerar. Asa ca nu va asteptati sa va platiti pariurile cu un cec sau card de credit. Unele case de pariuri le permit pariorilor sa parieze pe credit, ceea ce este ca un imprumut pe care trebuie sa-l platiti inapoi. Dar acest lucru este rezervat doar jucatorilor inalti care au trecut verificari extinse ale antecedentelor financiare.

Va trebui sa stiti cateva lucruri cheie cand este timpul sa plasati pariul: numarul de identificare al jocului (situat pe foaia de pariuri sau pe tabela de marcaj), echipa pe care pariati, tipul de pariu si valoarea pariului. Cand iti vine randul la fereastra, ai o atitudine prietenoasa si fii politicos cu scriitorul de bilete. Salutati si apoi spuneti-le cat doriti sa pariati, numarul jocului si tipul de pariu pentru fiecare dintre pariurile dvs.De exemplu, daca doriti sa pariati 50 de dolari pe Clemson Tigers ca favoriti cu 7 puncte, cunoasteti numarul jocului de langa Tigri si apoi spuneti „cincizeci de dolari pe 137 spread”. 137 ar fi numarul de identificare pentru Clemson. Nu poti spune doar „cincizeci de dolari pe Tigri” pentru ca casieria nu stie daca este vorba despre Clemson Tigers, Memphis Tigers sau LSU Tigers. De asemenea, nu stiu daca vrei ca linia monetara, spread-ul sau Clemson sa castige titlul national. Scopul este de a fi eficient si de a limita confuzia. Apoi da-i casieriei 50 USD.

Știri relevante