Menu

Cum să câştigi pe pokerstars

Cum sa castigi pe pokerstars

La poker castigi doar cu un psihic tare

Se spune că pokerul este foarte uşor de învăţat, dar în acelaşi timp este foarte greu să ajungi să joci jocul foarte bine. Ca să ajungi să câştigi bani din poker, trebuie să înţelegeţi mai multe concept care trebuie assimilate şi înţelese.

În primul rând, trebuie să faceţi o selecţie riguroasă a mâinilor de start, ceea ce se numeşte “joc tight”.

Apoi, trebuie să aveţi un joc agresiv, sa alternate stilul de joc, pentru a dezorienta oponentul, sa urmăriţi jocul adversarului, pentru a putea profita de greşelile lor.

Pokerul se invata pas cu pas, dar pe bani

Apoi, dacă sunteţi începători, va trebui sa va hotărâţi dacă vreţi sa va jucaţi poker pentru bani sau doar pentru distracţie. Pentru a câştiga în mod constant, este nevoie atât de mult timp, cât şi de mult effort.

Pokerul este un joc în care matematică are un rol important. O strategie câştigătoare are la bază o selecţie o selecţie foarte bună a mâinilor de start. Alegerea mâinilor de start este fundamental pentru o strategie de poker. De asemenea, evitarea “tilt-ului”,adică controlul stării emoţionale, va ajută sa câştigaţi bani din poker..Pentru ca jocul de poker bazat pe stări emoţionale rezulta în decizii greşite şi bani pierduţi. Tilt-ul se poate întâmpla oricui, aşa ca cel mai bun remediu împotriva tilt-ului este o pauză de joc.

Știri relevante