Menu

Cum sa castigi pe pokerstars

Cum sa castigi pe pokerstars

Se spune ca pokerul este foarte usor de invatat, dar in acelasi timp este foarte greu sa ajungi sa joci jocul foarte bine. Ca sa ajungi sa castigi bani din poker, trebuie sa intelegeti mai multe concept care trebuie assimilate si intelese.

In primul rand, trebuie sa faceti o selectie riguroasa a mainilor de start, ceea ce se numeste “joc tight”.

Apoi, trebuie sa aveti un joc agresiv, sa alternate stilul de joc, pentru a dezorienta oponentul, sa urmariti jocul adversarului, pentru a putea profita de greselile lor.

Apoi, daca sunteti incepatori, va trebui sa va hotarati daca vreti sa va jucati poker pentru bani sau doar pentru distractie. Pentru a castiga in mod constant, este nevoie atat de mult timp, cat si de mult effort.

Pokerul este un joc in care matematica are un rol important. O strategie castigatoare are la baza o selectie o selectie foarte buna a mainilor de start. Alegerea mainilor de start este fundamental pentru o strategie de poker. De asemenea, evitarea “tilt-ului”,adica controlul starii emotionale, va ajuta sa castigati bani din poker..Pentru ca jocul de poker bazat pe stari emotionale rezulta in decizii gresite si bani pierduti. Tilt-ul se poate intampla oricui, asa ca cel mai bun remediu impotriva tilt-ului este o pauza de joc.

Știri relevante