Menu

Cum sa cauti rezultatele pe Stanleybet

Cum sa cauti rezultatele pe Stanleybet

Stanleybet rezultate si-a extins semnificativ oferta de cazinouri online pe piata romana reglementata printr-un parteneriat cu furnizorul Rezultatelor listat la Londra.

Acordul considera ca Rezultatelor isi desfasoara portofoliul de sloturi, jocuri de masa si jocuri de cazino live dealer pe Stanleybet rezultate, operatorul urmand sa se alature retelei iPoker a Rezultatelor la o data ulterioara.

„Ne propunem mereu sa oferim clientilor nostri cel mai bun de pe piata, iar Rezultatelor este unul dintre cei mai buni din sector, motiv pentru care trebuie sa avem produsele lor intr-un portofoliu la fel de important ca cel al Stanleybet rezultate”, a declarat directorul Stanleybet rezultate Online, Gianluca Porzio.

„Am optat pentru oferta completa: sloturi, jocuri jackpot, jocuri de masa online si jocuri de cazinou in direct sunt disponibile acum la Stanleybet rezultate.it, iar pokerul online va veni foarte curand.”

Porzio a adaugat ca includerea Stanleybet rezultate in puternica retea iPoker a Rezultatelor va aduce beneficii atat pentru companii cat si pentru jucatorii italieni ai lui Stanleybet rezultate.

„Rezultatelor este standardul industriei pentru calitate si leadership pe piata romana si avem deja o piata locala mare pentru sloturile noastre online de top”, a declarat Shimon Akad, directorul operational al Rezultatelor.

„Acest acord cu Stanleybet rezultate este un exemplu clasic de ceea ce putem oferi partenerilor nostri – o platforma tehnologica excelenta care sta la baza jocurilor distractive pentru jucatori. Italia este o prioritate pentru Rezultatelor ca cea mai mare piata de jocuri din Europa, cu oportunitati deosebite. Suntem mandri de parteneriatul nostru cu Stanleybet rezultate si asteptam cu nerabdare sa colaboram cu ei pentru multi ani care urmeaza. ”

Știri relevante