Menu

Cum să determinaţi mână câştigătoare cu regulile de la Omaha

Cum sa determinati mana castigatoare cu regulile de la Omaha

Evaluarea unei mâini câştigătoare în Omaha este uşor diferită decât în ​​Texas Hold’em.

Primul lucru pe care trebuie să-l ştiţi este totuşi acelaşi – ordinea de clasare a mâinilor de poker. Câteva linii directoare pentru evaluarea mâinii de poker Omaha:

Dispuneţi-le pentru a vedea cine câştigă la confruntare.

Nu există alte mâini utilizate în Omaha decât mâinile enumerate în aceasta diagramă. De exemplu, a avea trei perechi este de fapt doar „două perechi”, cele două cele mai apreciate două perechi făcându-ţi mana

În Omaha jucătorii trebuie să folosească exact două cărţi din mana lor şi trei cărţi din cărţile comunităţii pentru a face cea mai bună mana posibilă.

Jucătorul poate folosi oricare dintre cele patru cărţi ale sale şi orice trei dintre cele cinci cărţi ale comunităţii. De exemplu:

Dacă placa este 2 ♥ J ♣ Q ♣ K ♠ A ♦
Jucătorul 1 deţine 10 ♠ 9 ♣ 9 ♥ 2 ♦
Jucătorul 2 deţine 10 ♣ 2 ♣ 3 ♥ 4 ♥.

În acest pot doar jucătorul 1 are o dreaptă (9 ♣ 10 ♠ J ♣ Q ♣ K ♠). Jucătorul doi trebuie să folosească două cărţi din mana, oferindu-i cel mult o pereche de două (2 ♣ 2 ♥ A ♦ K ♠ 10 ♣).

Dacă toţi jucătorii ramasi nu au nimic, nici o pereche sau ceva mai puternic, mana câştigătoare este mana cu cea mai mare valoare a cărţii unice, adică:

A ♣ 3 ♥ 4 ♦ 6 ♠ 7 ♠ este o mana mai bună decât K ♠ Q ♠ J ♣ 9 ♣ 8 ♦
A ♣ J ♥ 9 ♠ 8 ♦ 6 ♥ este o mana mai bună decât A ♥ J ♣ 9 ♦ 8 ♣ 2 ♠

Datorită faptului că trebuie să foloseşti două cărţi din mana, dacă tabla este dreaptă (A ♦ 2 ♣ 3 ♥ 4 ♦ 5 ♣) vei avea nevoie de două cărţi proprii pentru a te potrivi în acea dreaptă pentru a avea o dreaptă ca mana .

De exemplu: 6 ♠ A ♣ K ♥ K ♠ nu are o dreaptă – cea mai bună mana pe care o pot face ar fi o pereche de aşi. 2 ♥ 3 ♣ Q ♠ Q ♦ are o dreaptă, fiind capabil să înlocuiască 2 şi 3 cu 2 şi 3 pe tabla. Costumele nu sunt folosite niciodată pentru a evalua puterea unei mâini.

Împingeţi Potul către Câştigător

După ce aţi desluşit mana câştigătoare, acel jucător castiga întregul pot. Când un pot este câştigat, mana este completă. Treceţi butonul dealerului spre stânga; Începeţi din nou! După finalizarea mâinii, dealerul trece butonul dealerului către jucătorul din stânga lui. În acest moment începeţi mana următoare cu cei doi jucători din stânga noului dealer care îşi pun blindurile.

Omaha se joacă în structurile de pariuri Limit sau Pot-Limit. Omaha nu trebuie jucat ca un joc fără limită. Jocul este în mod inerent nebun de acţiune, astfel încât o structură strictă de pariere ajuta la menţinerea ordinii în joc.

În fiecare dintre aceste sporturi, pariorii pot găsi cote la meciuri din ligi de top, cum ar fi NBA, până la ligi inferioare din țări din întreaga lume. Trebuie remarcat faptul că mai multe ligi mainstream vor avea cote disponibile pe mai multe piețe decât ligi mai obscure, deoarece ligile de top din fiecare sport au o cerere mai mare pentru acțiuni de pariuri.

Cotele pentru piețele de pariuri la 888sport sunt corecte și se aliniază frumos în comparație cu alte case de pariuri de pe piața lor. Spreadurile și totalurile vin la un respectabil -110 pe fiecare parte, acest site nefiind nevoie de niciun suc sau vig suplimentar pentru a plasa acele pariuri. Cotele pentru linia monetară, prop și futures sunt, de asemenea, comparabile cu concurenții lor, deși acestea pot varia în funcție de răspundere.

Pe lângă disponibilitatea piețelor de pariuri singulare se află o selecție frumoasă de pariuri multiple care pot fi plasate la 888sport. Pariorii pot paria pe teasers, parlay și alte pariuri cu mai multe etape în încercarea de a câștiga plăți sporite în comparație cu pariurile cu un singur picior.

De remarcat când vine vorba de opțiunile de pariere de pe acest site, este faptul că există unele piețe disponibile la nivel internațional care nu sunt încă disponibile în Statele Unite. Piețele din domenii precum politica, eSporturile și cursele între cai și ogari nu sunt oferite la această case de pariuri sportive, în timp ce versiunea internațională a 888sport (https://pariubet.ro/recenzie/888sport/) le oferă.

Știri relevante