Cum sa detii controlul asupra variantei in poker pe bani

Am stabilit deja ca varianta este o catea si ca exista o modalitate in care pokerul online nu functioneaza: nu puteti juca una sau doua mese doar cateva ore pe saptamana si va asteptati sa castigati bani in mod constant.

Daca acestea sunt sperantele si asteptarile tale, pokerul online nu este probabil pentru tine.

Fie lucrezi la jocul tau si joci un volum decent, fie inveti sa traiesti cu faptul ca varianta este un factor imens, iar daca ai o luna castigatoare sau in pierdere este determinat in mare parte de noroc.

De asemenea, nu ar trebui sa supraevaluati prea mult ascensiunile sau descendentele. Acestea se vor intampla mai frecvent si la o scara mai mare decat va asteptati oricum.

Doar pentru ca ati castigat 10 buy-in-uri in cateva ore, nu sunteti a doua venire. Si doar pentru ca ati eliminat 10 buy-in-uri in doua seri, nu sunteti neaparat un jucator rau.

Chiar si jucatorii cu mize mici si care joaca mai ales din motive competitive (si nu pentru a-si plati facturile) ar trebui sa se obisnuiasca cu faptul ca vor avea nevoie de multa rezistenta pentru a-si depasi in mod constant limita.

Dar asta nu inseamna ca varianta nu poate fi curva ta, odata pentru totdeauna. Da, toata lumea poate alerga prost. Dar, pe de alta parte, toata lumea poate alerga bine.

Se stie ca jucatorii secundari inscriu uriasi in turneele mari (cred ca Jamie Gold sau Darwin Moon au atins locul 1 si 2 in Evenimentul principal WSOP).

Este intotdeauna posibil sa obtii un pumn norocos intr-un turneu de poker … dar este cu totul alta poveste sa iei pokerul in serios si sa inveti sa castigi consecvent.

Sa aruncam o privire asupra modului de contracarare a acestei probleme de varianta.

Cheia pentru a va controla varianta este sa jucati mai multe maini. Aproape toate macinatoarele profesionale online joaca zeci de mii de maini pe luna – unele chiar joaca mai mult de 100.000 de maini (in fiecare luna si in fiecare luna).

Daca sunteti un jucator castigator, acumularea mai multor maini va reduce inevitabil impactul oricarei variante pe termen scurt. Coborasurile nu vor disparea, dar le vei castiga in cele din urma.

Deci, sa revenim la Ioan din exemplele noastre anterioare. El a decis sa ofere pokerului online o adevarata lovitura si a inceput sa joace 20 de zile pe luna, cu o medie de 2.000 de maini pe zi (jucand 4 pana la 6 ore pe zi).

Pe luna joaca 40.000 de maini. Joaca 0,50 $ / 1 $ No-Limit Hold’em si calculeaza in medie o rata de castig de cinci big blind-uri la 100 de maini. Abaterea sa standard este de 100 big blind-uri la 100 de maini.

Știri relevante