Menu

Cum să eviţi jocul în buclă la turneele de poker online

Cum sa eviti jocul in bucla la turneele de poker online
În primul rând, dacă jucaţi pentru a câştiga bucla, ar trebui să vă fie lipsit de sens. Jocul dvs. ar trebui să se bazeze pe realizarea celor mai bune mişcări posibile pentru a vă ajuta să alergaţi la masa finala.

Acestea fiind spuse, aproape toţi jucătorii dintr-un turneu mare sunt afectaţi de bucla

Dacă afectează modul în care îşi joacă mâinile, va afecta indirect modul în care trebuie să joci ale tale. Deoarece majoritatea jucătorilor joacă pentru a câştiga bani, nu vor fi dispuşi să intre în orice mana sau situaţie în jurul valorii de timp cu bule care le poate pune în pericol turneul.

Acest lucru va va permite să ridicaţi mai multe jaluzele şi să forţaţi oamenii să încline mai multe mâini decât de obicei. Observaţi-vă îndeaproape adversarii pentru a vedea cine nu doreşte să joace în timpul buclaui. Ţinteşte-le şi construieşte-ţi stivă.

Dacă un alt jucător joacă acelaşi joc ca tine, vrei să-l eviţi în acest moment al unui turneu. Dacă vă ridicaţi amândoi agresivitatea, vă puteţi duce într-o oală mai mare decât v-aţi planificat.

Mai important, dacă exista şapte jucători pe masa ta dispuşi să ofere jaluzele cu putina sau nici o rezistenţă, nu are sens să joci mâini mari pline de varianta împotriva altor agresori.

Un lucru de care trebuie să fii precaut: mulţi jucători cu stive foarte scurte care sunt în modul push sau fold vor fi dispuşi să împingă partea superioară a oricărei măriri pe care o faci dacă au o mână decenta.

Mai degrabă ar trebui să-l primească cu o monedă plină de speranţă sau o retragere decât să fie orbiţi

Jucătorii în modul push sau fold trebuie să fie trataţi întotdeauna cu grijă. Poate aţi observat ca nu am spus nimic despre jocul de la masa finala. Problema cu oferirea de sfaturi la masa finala este ca depinde atât de mult de situaţie.

Jaluzelele, stivele, jucătorii, sincronizarea şi mulţi alţi factori – cum ar fi dacă este televizat sau nu – toate intra în joc. Exista prea multe variabile pentru a face să merite să dai orice sfat general de la masa finala.

Dacă vreţi vreodată să aveţi succes la WSOP, va trebui să aveţi o înţelegere solidă a jocului de turneu adânc. Cu stivele iniţiale acum de trei ori buy-in-ul, jocul solid în stiva profundă va fi o condiţie prealabilă pentru a merge în profunzime în orice eveniment de serie.

Şi asta înseamnă ca, dacă sunteţi obişnuiţi să jucaţi turnee standard de poker live – în care structurile sunt de obicei atât de rapide, doar o fracţiune din turneu s-ar califica ca adânc – va trebui să va ajustaţi jocul.

IPoker utilizează Playtech SW complet personalizabil și funcțional, care încorporează toate opțiunile posibile ale unui program client de poker pe care vi le puteți imagina. Singura diferență între camerele din rețea este schema de culori.

Lobby-ul este ușor de navigat și puteți sorta mesele după formatul jocului, precum și mizele și moneda. În plus, poți folosi un set de filtre avansate pentru a găsi rapid jocul pe placul tău. În mod implicit, camera de poker oferă funcțiile de auto-rebuy și auto-timebank, precum și alte opțiuni, atât de necesare pentru multi-mese confortabile. Glisorul de pariuri, temele și aspectele mesei pot fi încasate cu ușurință pentru a vă satisface nevoile individuale.

Mesele Netbet Poker arată frumos și, datorită diverselor opțiuni, sunt atât de bine adaptate pentru mai multe mese. Butonul „Alăturați-vă similar” permite deschiderea instantanee de noi mese de jocuri sau mize similare. De asemenea, există o funcție de a merge la una sau la toate mesele imediat sau înainte de următorul BB prin simpla apăsare a unui buton. Un instrument suplimentar pentru poziționarea meselor face ca mesele multiple să fie extrem de plăcute și confortabile.

Știri relevante