Menu

Cum să faci bani din Pokerstars

Cum sa faci bani din pokerstars

De ce sa alegi platforma Pokerstars

Pokerstars a fost lansat în 2001 şi este cea mai mare cameră de poker din lume, având peste 50 de milioane de client în întreaga lume. Numărul de mese de joc disponibile este la fel de impresionant, turnee şi premii sunt oferite săptămânal.

O modalitate de a face bani la Pokerstars este în primul prin înregistrare, căci la prima depunere puteţi allege unul din cele 2 bonusuri de bun venit: tichete şi turnee în valoare de 30 $ pe care le primiţi instant sau un bonus de până la 60 $ care se eliberează treptat.

Pentru a putea juca la Pokerstars pe bani reali, trebuie să faceţi un depozit. Acesta se face prin apăsarea butonului “Casierie”, prin mai multe metode:

-card de credit/debit.

-portofele electronice.

-transfer bancar.

Bonusul intial da starul sa faci bani pe Pokerstars

Banii pot fi făcuţi printr-un bonus la depunere de 100 % până la 600 $ dacă utilizaţi un cod promo “STARS600”.De asemenea, în urma jocurilor gratuite în valoare de 30 $, prin utilizarea codului bonus “THIRTY”. De ştiut că puteţi utiliza doar una dintre cele 2 oferte. Puteţi beneficia de multe alte bonusuri şi promoţii pe care le găsiţi direct pe site-ul operatorului.

Turneele Freerol pot aduce câştiguri avantajoase, cu un buget redus.

Știri relevante