Menu

Cum sa faci bani din pokerstars

Cum sa faci bani din pokerstars

Pokerstars a fost lansat in 2001 si este cea mai mare camera de poker din lume, avand peste 50 de milioane de client in intreaga lume. Numarul de mese de joc disponibile este la fel de impresionant, turnee si premii sunt oferite saptamanal.

O modalitate de a face bani la Pokerstars este in primul prin inregistrare, caci la prima depunere puteti allege unul din cele 2 bonusuri de bun venit: tichete si turnee in valoare de 30 $ pe care le primiti instant sau un bonus de pana la 60 $ care se elibereaza treptat.

Pentru a putea juca la Pokerstars pe bani reali, trebuie sa faceti un depozit. Acesta se face prin apasarea butonului “Casierie”, prin mai multe metode:

-card de credit/debit.

-portofele electronice.

-transfer bancar.

Banii pot fi facuti printr-un bonus la depunere de 100 % pana la 600 $ daca utilizati un cod promo “STARS600”.De asemenea, in urma jocurilor gratuite in valoare de 30 $, prin utilizarea codului bonus “THIRTY”. De stiut ca puteti utiliza doar una dintre cele 2 oferte. Puteti beneficia de multe alte bonusuri si promotii pe care le gasiti direct pe site-ul operatorului.

Turneele Freerol pot aduce castiguri avantajoase, cu un buget redus.

Știri relevante