Cum sa faci bani la ruleta in 3 pasi simpli si usori

Ruleta a fost jucata de sute de ani si este extrem de populara in cazinourile europene si din SUA. Exista o serie de strategii excelente pentru a castiga la ruleta, de la strategia James Bond la secventa Fibonacci, dar primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa decizi ce versiune vei juca. Mai jos, va oferim scaderea modului de a incheia jocul in profit atunci cand rotiti roata.

Pariurile exterioare sunt realizate pe grupuri de numere care sunt situate departe de centrul mesei de ruleta. Pariurile exterioare au o sansa mai mare de a castiga decat pariurile interne, dar ofera o plata mai mica.

Pariurile din interior sunt pariate pe sectiunea din mijloc a machetei ruletei. Pot fi realizate pe o combinatie de numere sau pe numere individuale. In timp ce sansele de castig sunt mai mici decat in ​​cazul pariurilor exterioare, plata pentru pariurile interne este mai mare.

Desi exista doua versiuni diferite de ruleta si doua tipuri diferite de pariere, in general, regulile acestui joc de cazino sunt foarte simple. Va pariati jetoanele fie pe un pariu interior sau exterior, croupierul apoi roteste roata si daca mingea aterizeaza pe un numar care se potriveste cu pariul dvs. veti castiga – este atat de usor sa jucati si sa castigati la ruleta!

Incepeti sa jucati ruleta online, selectand o optiune freeplay. Acest lucru va ofera rotiri gratuite pentru a plasa pariuri fara riscul de a pierde banii si va permite sa intelegeti cum se joaca actiunea. Dupa ce ai un joc de ruleta, poti sa te indrepti spre un cazinou live sau terestru pentru a invarti roata in timp real.

La fel ca majoritatea jocurilor de cazino, exista multe strategii diferite folosite de jucatori pentru a ajuta la imbunatatirea sanselor lor de a castiga la ruleta. De la sistemul Martingale pana la abordarea D’Alembert, am explicat cele mai bune cinci abordari ale ruletei.

Dupa cum arata numele, sistemul Martingale invers aplica acelasi principiu al pariurilor progresive ca sistemul Martingale, dar in sens invers. Rezultatul este ca joci o strategie in care iti dublezi pariul atunci cand castigi, mai degraba decat atunci cand pierzi.

Cum functioneaza dublarea pariului dvs. in sistemul Martingale invers? Voi explica – daca pariati 1 GBP si castigati, atunci pariati 2 GBP pentru urmatorul dvs. pariu si 4 GBP daca pariul acesta va fi bun – continuati sa pariati in acest fel pana pierdeti.

Spre deosebire de jocurile in care concurezi fie cu alti jucatori, fie cu dealerul (in special pokerul), nu poti pur si simplu sa alegi o masa castigatoare pentru a te aseza si a juca ruleta – asta se intampla pentru ca te lupti impotriva intamplarii, mai degraba decat capacitatea bruta de a juca un adversar. Cu toate acestea, in ciuda intamplarii care joaca un rol atat de crucial in ruleta, exista cateva sfaturi care sa te ajute sa alegi o roata castigatoare.

Știri relevante