Menu

Cum sa faci bani pe unibet

Cum sa faci bani pe unibet

Dupa ce ati efectuat un pariu la Unibete, exista acum optiunea de a crea o solicitare de incasare automata, care va fi declansata automat daca / atunci cand valoarea de iesire ajunge la o anumita suma.

Spuneti, de exemplu, ca ati platit la Unibet 100 de ron pe Chelsea pentru a invinge Manchester City la cota de 2,50 (6/4), ceea ce ar insemna o revenire potentiala de 250 ron, in cazul in care vor castiga.

Dupa ce ati plasat pariul, veti avea apoi optiunea de a crea o suma Auto Cash Out pe Unibet. Puteti alege 200 ron, desi veti obtine Cash Cash Out numai daca s-ar atinge acest prag.

Unibet →Unibet →

 

Exista, de asemenea, optiunea de a selecta Cash Cash Out pentru o parte din pariu, tot pe Unibet. Aceasta inseamna ca o parte din pachetul dvs. va fi incasat daca valoarea atinge o anumita suma, iar cealalta parte a mizei se va ridica la alegerea alegerii.

Da, poti si pariurile in joc au fost facute pentru incasarea. Acesta este locul in care majoritatea rezervarilor ofera piete Cash Out, ceea ce permite clientilor sa-si schimbe diferitele pozitii in timpul unui joc.

Daca ati sustinut o echipa de fotbal pentru a castiga un joc in joc si preia conducerea, dar sunt doar inainte cu un singur obiectiv, atunci in ultimele minute puteti vedea adesea cateva oportunitati tentante de a face Cash Out pentru un profit care este putin mai mic decat banii pe care i-ai castiga la fluierul final.

Unii jucatori lucreaza la Unibet pe baza faptului ca obtineti orice profit la un meci de fotbal este bun si au de fapt un pariu cu Cash Out. S-ar putea sa nu se astepte ca o echipa sa castige un meci de fotbal, dar ar putea sa anticipeze reducerea sanselor lor, astfel incat suma Cash Out sa reprezinte un randament frumos.

Știri relevante