Menu

Cum să faci un site de cs go bet

Cum sa faci un site de cs go bet

Cu stream faci site de CS GO

Recent am avut plăcerea de a lucra ca dezvoltator de back-end pentru un site de jocuri de noroc cum ar fi Go Bet CS: ​​GO. Aceste site-uri controversate au permis lui Counterstrike: jucătorii ofensivi la nivel global sa tranzacţioneze şi sa joace, care sunt practic în modele de joc şi arta. Fiecare Go Bet are o raritate şi o valoare reală, cum ar fi cărţile de tranzacţionare din vechile scoli.

Valoarea se bazează pe o companie de joc numită Valve, care emite piei şi determină raritatea şi o piaţă deschisă de jucători care le cumpără şi le vând. Toate site-urile ca ale noastre s-au bazat pe Steam; Valveaza platformă şi magazinul de jocuri online.

Piaţa pentru aceste tipuri de site-uri a crescut în mare măsură sub abordarea Valves Hands Off (unii estimând o industrie de un miliard de dolari), iar zeci de site-uri de jocuri de noroc au apărut, eram unul dintre ele. În cele din urmă, a apărut prea multă presa negativă în jurul acestor site-uri, iar Valve a considerat ca este necesar sa închidă site-urile.

Un site CS GO se dezvolta in timp

Am fost contactat de un prieten de la Go Bet pentru a-l ajuta sa lucreze la back-end pentru un site de jocuri de noroc CSGO, aşa ca am putut sa mă implic cu dezvoltarea site-ului de la început. Eu personal nu auzisem niciodată de aceste tipuri de site-uri şi nu ştiam nimic despre piaţa lor. Suna ca un proiect foarte interesant şi provocator. Multe numere mari au fost aruncate în jur, aşa ca am spus sigur, o sa vă ajut.

Rolul meu a crescut la ceea ce în cele din urmă a devenit maestrul jocurilor. Am scris, optimizat şi întreţinut jocurile emblematice de pe site. Piaţa de jocuri de noroc CSGO era deja destul de saturată în acest moment, cu zeci de site-uri, dar echipa noastră era încrezător ca acest lucru va fi un succes. Habar n-aveam, le-am luat cuvântul. Primul nostru angajament software a fost 3 aprilie 2016.

Știri relevante