Cum sa faci un site de cs go bet

Recent am avut placerea de a lucra ca dezvoltator de back-end pentru un site de jocuri de noroc cum ar fi Go Bet CS: ​​GO. Aceste site-uri controversate au permis lui Counterstrike: jucatorii ofensivi la nivel global sa tranzactioneze si sa joace, care sunt practic in modele de joc si arta. Fiecare Go Bet are o raritate si o valoare reala, cum ar fi cartile de tranzactionare din vechile scoli.

Valoarea se bazeaza pe o companie de joc numita Valve, care emite piei si determina raritatea si o piata deschisa de jucatori care le cumpara si le vand. Toate site-urile ca ale noastre s-au bazat pe Steam; Valveaza platforma si magazinul de jocuri online.

Piata pentru aceste tipuri de site-uri a crescut in mare masura sub abordarea Valves Hands Off (unii estimand o industrie de un miliard de dolari), iar zeci de site-uri de jocuri de noroc au aparut, eram unul dintre ele. In cele din urma, a aparut prea multa presa negativa in jurul acestor site-uri, iar Valve a considerat ca este necesar sa inchida site-urile.

Am fost contactat de un prieten de la Go Bet pentru a-l ajuta sa lucreze la back-end pentru un site de jocuri de noroc CSGO, asa ca am putut sa ma implic cu dezvoltarea site-ului de la inceput. Eu personal nu auzisem niciodata de aceste tipuri de site-uri si nu stiam nimic despre piata lor. Suna ca un proiect foarte interesant si provocator. Multe numere mari au fost aruncate in jur, asa ca am spus sigur, o sa va ajut.

Rolul meu a crescut la ceea ce in cele din urma a devenit maestrul jocurilor. Am scris, optimizat si intretinut jocurile emblematice de pe site. Piata de jocuri de noroc CSGO era deja destul de saturata in acest moment, cu zeci de site-uri, dar echipa noastra era increzator ca acest lucru va fi un succes. Habar n-aveam, le-am luat cuvantul. Primul nostru angajament software a fost 3 aprilie 2016.

Știri relevante