Menu

Cum sa folosesti functia creare pariu pe 888sport

Cum sa folosesti functia creare pariu pe 888sport

Functia de creare pariu a devenit o componenta de baza la marea majoritate a caselor de pariuri ce isi ofera serviciile in mediul online. Acuma fiecare casa a incercat sa puna cate o particularitate la aceasta functie pentru a se deosebii de a concurentei si totodata de a atrage clientii catre ei.

La 888sport avem parte de aceasta functie destul de standardizata si nu cu prea mare efect la prima vedere. Din propria experienta cu aceasta casa de pariuri online unde am testat pe contul unui coleg care se apropie sa devina parior expert, am ajuns la cateva concluzii pe care multi nu credem ca le-ar observa cu ochiul liber sau nu ar intelege de ce cota care apare pe bilet in urma creerii unuia prin intermediul acestei functii.

Pentru a beneficia la maxim de functia de creare pariu disponibila pe 888sport vom face urmatoarele precizari:

  • folositi aceasta functie la evenimentele sportive care cele mai multe optiuni pe pariere disponibile
  • incercati sa folositi cat mai multe optiuni de pariere de la un eveniment sportiv care sa aiba doar 2 variante de selectie gen da sau nu ori sub si peste, asa va cresteti sansle de castigare a unui pariu prin aceasta functie

Totusi ar trebuii sa stiti si cateva secrete despre cum sa folosti mai eficient aceasta functie de creare pariu. Daca sunteti un parior atent veti vedea ca la primele 2 sau 3 selectii pe acest pariu multiplu cota totala este mai mica decat daca ati fi jucat independent si castigat cele 2 sau 3 selectii. Acest aspect este un artificiu al casei de pariuri pentru a va determina sa mai adaugati selectii in pariul multiplu pentru a va scadea sansele de castig. Nu negam acest aspect insa veti vedea ca de la a 4-a selectie adaugata pe pariul multiplu cota finala atribuita este deja mai mare decat suma cotelor independente, ceea ce inseamna ca deja este rasplatit prin cota combo mai mult coeficientul de dificultate al pariului multiplu decat orice alte aspecte. Veti observa de asemenea ca daca adaugati si cote destul de mici in selectie, cota finala a biletului combo creste chiar exponential.

Știri relevante