Cum sa fructifici mainile castigatoare la poker Texas Holdem

Cum sa fructifici mainile castigatoare la poker Texas Holdem

Primul pas pentru a determina mana castigatoare a Texas Holdem este memorarea clasamentului oficial al mainilor de poker.

Daca stiti ca o culoare bate o dreapta si trei de un fel bate doua perechi, sunteti la un inceput bun. Dupa memorarea ordinii corespunzatoare a mainilor de poker, va trebui sa exersati citirea tabloului. Si sa descoperiti care mana de poker cu 5 carti este cea mai buna din orice combinatie a cartilor voastre si a cartilor comunitatii. De acolo va trebui apoi sa determinati care dintre mainile de poker cu 5 carti castiga potul.

Regula de aur pentru a determina cea mai buna mana de poker

Majoritatea mainilor de poker sunt destul de usor de determinat castigatorul. Daca un jucator are o culoare si nimeni altcineva nu are o culoare sau mai bine, nu este nevoie de multa gandire pentru a afla care este mana castigatoare. Odata ce lucrurile devin putin mai complicate, oamenii incep sa se confunde. Asadar, doriti sa va amintiti regula de aur pentru determinarea mainilor de poker castigatoare:

Trebuie sa faci cea mai buna mana posibila folosind exact cinci carti

Toate cele cinci carti sunt folosite pentru a decide puterea mainii. Nici o carte in afara celor mai bune cinci nu are nicio influenta asupra puterii mainii

Daca jucati pokerul Texas Hold’em, jucatorii de poker au voie sa foloseasca orice combinatie de carti din mana lor si / sau cartile de bord pentru a-si face cea mai buna mana de poker. Aceasta inseamna ca daca cea mai buna mana absoluta de cinci carti pe care o poate face un jucator este folosind cele cinci carti de pe tabla, atunci aceasta este mana sa finala (aceasta este cunoscuta sub numele de joc pe tabla). Un jucator poate folosi, de asemenea, una sau doua dintre cartile lui de gaura pentru a compila cea mai buna mana de 5 carti.

Incercati Calculatorul care castiga mana!

Nu va faceti griji – nu sunteti singurul care se poate confunda putin incercand sa stabileasca mana de poker castigatoare! Este o problema atat de comuna, de fapt, am construit instrumentul suprem pentru ca jucatorii incepatori sa-si dea seama de mainile castigatoare in toate scenariile. Se numeste Calculatorul care castiga mana si este destul de simplu de utilizat.

Introduceti doar cartile dvs., cartile gaurilor adversarului, cartilor de pe tabla, faceti clic pe „Care mana castiga” si mana fiecarui jucator va fi clasata de la primul la cel mai rau!

Retineti ca aspectul Texas Holdem include trei cutii flop, o cutie de intoarcere si o cutie de carte river pe masa de pasla. De asemenea, este posibil sa aveti o sectiune de joc marcata pe masa in care sunt facute pariurile, departe de stack-ul dvs.

Un joc cash Texas Holdem se joaca pe o singura masa cu 2 pana la 10 jucatori. Scopul unui joc cash este sa castigi cat mai multe jetoane. Un turneu cu mai multe mese va avea un numar de jucatori impartiti in mai multe mese cu cate 9-10 jucatori pe fiecare masa. Pe masura ce jucatorii raman fara jetoane si sunt eliminati, numarul meselor se reduce pana la masa finala (9-10 jucatori). Jocul continua pana cand capul sus (2 jucatori) si apoi castigatorul final al premiului.

Știri relevante