Menu

Cum sa iau bonusul admiral

Cum sa iau bonusul admiral
Nu multe persoane cunosc încă furnizorul român de pariuri Amiral în România. Cu toate acestea, ne-am gândit că a venit timpul să vă prezentăm bonusul acestei case de pariuri online. Acesta este un bonus de 100% până la 100 € sau echivalentul valutei în care deschideţi contul.

Ce bonus initial are Admiral

Atenţie: bonusul este disponibil pentru toţi clienţii de internet din România, cu o singură excepţie: persoanele care locuiesc în afara graniţelor sunt excluse din bonusul amiralului. Austriecii trebuie să se înregistreze prin admiralbet.at, jucătorii germani prin admiralbet.de pentru a primi bonusul. Puteţi găsi o alternativă la aceasta rezervare în clasamentul nostru de furnizori de pariuri.

Pentru a obţine bonusul maxim la Admiral, trebuie să depuneţi 100 € sau echivalent. De la o depunere de 20 € sau echivalent, aceasta va fi dublată. Deci, exista cel puţin 20 € sau echivalent şi maximum 100 € sau echivalent.

Care este cota minima de rulaj bonus Admiral

Când depuneţi, trebuie să faceţi clic pe caseta de selectare pentru a activa bonusul! Pentru a retrage acest bonus de pariuri sportive de 100 € sau echivalent Admiral, trebuie să pariaţi suma totală (bonus + depunere) de şase ori la pariurile sportive cu o cotă minimă de 2,0.

Se califica aici doar un sistem de pariuri unice şi combinate şi pariuri multiple. Dar doar pachetul net minus taxa. După primirea bonusului, aveţi la dispoziţie 90 de zile complete pentru a îndeplini condiţiile bonusului. Oricine nu o face în aceasta perioadă va pierde bonusul pe care l-au primit până acum.

Știri relevante