Menu

Cum sa iau bonusul admiral

Cum sa iau bonusul admiral

Nu multe persoane cunosc inca furnizorul roman de pariuri Amiral in Romania. Cu toate acestea, ne-am gandit ca a venit timpul sa va prezentam bonusul acestei case de pariuri online. Acesta este un bonus de 100% pana la 100 € sau echivalentul valutei in care deschideti contul.

Atentie: bonusul este disponibil pentru toti clientii de internet din Romania, cu o singura exceptie: persoanele care locuiesc in afara granitelor sunt excluse din bonusul amiralului. Austriecii trebuie sa se inregistreze prin admiralbet.at, jucatorii germani prin admiralbet.de pentru a primi bonusul. Puteti gasi o alternativa la aceasta rezervare in clasamentul nostru de furnizori de pariuri.

Pentru a obtine bonusul maxim la Admiral, trebuie sa depuneti 100 € sau echivalent. De la o depunere de 20 € sau echivalent, aceasta va fi dublata. Deci, exista cel putin 20 € sau echivalent si maximum 100 € sau echivalent.

Cand depuneti, trebuie sa faceti clic pe caseta de selectare pentru a activa bonusul! Pentru a retrage acest bonus de pariuri sportive de 100 € sau echivalent Admiral, trebuie sa pariati suma totala (bonus + depunere) de sase ori la pariurile sportive cu o cota minima de 2,0.

Se califica aici doar un sistem de pariuri unice si combinate si pariuri multiple. Dar doar pachetul net minus taxa. Dupa primirea bonusului, aveti la dispozitie 90 de zile complete pentru a indeplini conditiile bonusului. Oricine nu o face in aceasta perioada va pierde bonusul pe care l-au primit pana acum.

Știri relevante