Cum sa iei decizii mai bune la turneele de poker

Cum sa iei decizii mai bune la turneele de poker

As ridica pre-flop pentru a incerca sa ridic capul potului sau sa-l cobor inainte. As juca flop la fel si, probabil, pariez randul pentru valoare.

Nu o vad verificand prea des aici o culoare si probabil ca ai avea o idee buna daca are un patru din comportamentul ei. Daca nu, probabil ca oricum nu are patru, deoarece pariaza probabil.

Pe river, as reveni. Nu ma astept sa apara cu o mica pica. Literal, ce exploatatie poate avea ea care contine o mica pica in ea, care nu sunt doua carti de pica?

Nu vad niciun merit in incercarea de a o determina sa imparta o pica medie sau mare si, daca reveniti, castigati uneori. Deci, practic, nu pliati nimic mai bun si sunteti sunat doar de maini mai bune.

Cea mai mare lectie pe care am invatat-o cu aceasta mana este sa-mi iau timpul pe river si sa iau in calcul ce pica mica are in mana. Daca am facut acest lucru – si nu am facut – atunci este o verificare evidenta inapoi.

Fac asta foarte mult. Nu cred ca sunt foarte probabil sa castig mana si asa ca pariez fara sa iau in considerare gama adversarului meu si ce vor face ei cand pariez.

Pre-flop-ul apelului este in regula. De asemenea, puteti paria 3 si nu sunt un mare fan al plierii. As paria cu siguranta acest flop cand te va adresa la tine.

Fiecare mana pe care o detine are echitate impotriva ta, asa ca pariaza ca te protejezi impotriva castigarii mainii. De exemplu, obtinerea AK pentru a verifica ori pe acest flop este un rezultat destul de decent pentru tine.

La randul meu cred ca ai jucat bine. Cresterea lui de cec este cam ciudata; ar putea fi ceva de genul 99, ar putea face o fuziune ciudata cu AK, daca dintr-un motiv oarecare a verificat KK pe flop, este posibil.

Ar putea avea doar QJ sau JT sau ceva de genul acesta, dar sunt destul de rare si daca este strans m-as astepta sa aiba o mana de valoare mai des decat aici. Costa 1.200 in 3.700, deci avem nevoie de aproximativ 24% pentru continua.

Daca presupunem ca este intotdeauna bun la randul sau si ignoram scaparile de imperechere a placilor (probabil ca suntem pe punctul de a ajunge la ele, uneori el are o barca si ii spunem pariul river, uneori are AK sau ceva) atunci avem 7 pica si 3 opt.

Asta ne lasa cu 10/46 out, daca spunem ca este foarte probabil ca are fie un K, fie un 9 in mana, atunci este 10/45 si avem 22% sanse sa lovim, plus ca castigam un pic in plus pe river cand lovim (in special pe un 8). Pe river as plia.

Știri relevante