Menu

Cum să iei decizii mai bune la turneele de poker

Cum sa iei decizii mai bune la turneele de poker

Aş ridica pre-flop pentru a încerca să ridic capul potului sau să-l cobor înainte

Aş juca flop la fel şi, probabil, pariez rândul pentru valoare. Nu o văd verificând prea des aici o culoare şi probabil că ai avea o idee bună dacă are un patru din comportamentul ei. Dacă nu, probabil că oricum nu are patru, deoarece pariază probabil.

Pe river, aş reveni. Nu mă aştept să apară cu o mică pica. Literal, ce exploataţie poate avea ea care conţine o mică pica în ea, care nu sunt două cărţi de pica?

Nu văd niciun merit în încercarea de a o determina să împartă o pică medie sau mare şi, dacă reveniţi, câştigaţi uneori. Deci, practic, nu pliaţi nimic mai bun şi sunteţi sunat doar de mâini mai bune.

Cea mai mare lecţie pe care am învăţat-o cu aceasta mână este să-mi iau timpul pe river şi să iau în calcul ce pică mică are în mana. Dacă am făcut acest lucru – şi nu am făcut – atunci este o verificare evidenta înapoi.

Fac asta foarte mult. Nu cred că sunt foarte probabil să câştig mana şi aşa că pariez fără să iau în considerare gama adversarului meu şi ce vor face ei când pariez.

Pre-flop-ul apelului este în regulă

De asemenea, puteţi paria 3 şi nu sunt un mare fan al plierii. Aş paria cu siguranţă acest flop când te va adresa la tine. Fiecare mana pe care o deţine are echitate împotriva ta, aşa că pariază că te protejezi impotriva câştigării mâinii. De exemplu, obţinerea AK pentru a verifica ori pe acest flop este un rezultat destul de decent pentru tine.

La rândul meu cred că ai jucat bine. Creşterea lui de cec este cam ciudată; ar putea fi ceva de genul 99, ar putea face o fuziune ciudată cu AK, dacă dintr-un motiv oarecare a verificat KK pe flop, este posibil.

Ar putea avea doar QJ sau JT sau ceva de genul acesta, dar sunt destul de rare şi dacă este strâns m-aş aştepta să aibă o mana de valoare mai des decât aici. Costa 1.200 în 3.700, deci avem nevoie de aproximativ 24% pentru continua.

Dacă presupunem că este întotdeauna bun la rândul sau şi ignoram scăpările de împerechere a plăcilor (probabil că suntem pe punctul de a ajunge la ele, uneori el are o barcă şi îi spunem pariul river, uneori are AK sau ceva) atunci avem 7 pică şi 3 opt.

Asta ne lasă cu 10/46 ouţ, dacă spunem că este foarte probabil că are fie un K, fie un 9 în mana, atunci este 10/45 şi avem 22% şanse să lovim, plus că castigam un pic în plus pe river când lovim (în special pe un 8). Pe river aş plia.

Unibet este un brand internațional dovedit de jocuri de noroc cu cazinouri online și opțiuni de pariuri sportive pentru jucători. Acest site despre care gasiti detalii analizate la aceasta adresa https://pariubet.ro/recenzie/unibet/ oferă, de asemenea, o platformă excelentă de poker online, în special pentru cei care sunt începători în joc sau sunt mai interesați de o experiență recreativă de poker. Această recenzie vă va oferi tot ce trebuie să știți atunci când începeți la Unibet – inclusiv câteva bonusuri frumoase pentru jucători.

Ceea ce este interesant la această platformă este că proprietarii ei sunt absolut hotărâți să acorde prioritate nevoilor jucătorilor recreativi față de așteptările veteranilor înrădăcinați ai jocurilor de bani.

În încercarea de a egala condițiile de joc pentru toți pasionații de poker, Unibet a emis o interdicție generală privind utilizarea software-ului de urmărire a pokerului. În plus, toți jucătorii Unibet își pot schimba numele de trei ori pe zi, ceea ce ar trebui să împiedice râșnițele să evidențieze peștele. Inutil să spun că veterinarii de poker nu au fost tocmai entuziasmați de aceste schimbări, dar nu se poate nega faptul că ți-ar fi foarte greu să găsești un site mai prietenos pentru începători.

Știri relevante