Menu

Cum să îmbunătăţeşti cele 3 pariuri de baza la poker

Cum sa imbunatatesti cele 3 pariuri de baza la poker
Cu cât sunteţi mai adânc, în general, cu atât mai liniar doriţi să vă faceţi gama. Când ai 25-40bb poţi paria mâinile cu adevărat puternice şi mâinile pe care le vei plia.

Dar dacă sunteţi mai adânc, vă recomandăm să pariaţi o mână ca 89s

Chiar dacă vor apela cu mâini mai bune un procent ridicat din timp, şansele implicate de a juca în poziţie şi de a deţine controlul potului fac jocul + EV. De asemenea, poate doriţi să creaţi un loc în care să jucaţi în poziţie împotriva unui anumit jucător, iar pariul cu 3 este o mişcare importanta aici.

S-ar putea să fii în Cut-Off cu o mână ca KJ-uri şi trei pariuri pentru a izola acel jucător. Dacă el se cojeşte, chiar şi cu o mână mai bună, poziţia noastră şi avantajul abilitatilor ne plasează într-un loc foarte bun.

Este foarte important pentru un începător. În calitate de profesionist, iubesc viaţa dacă un amator mă pariază puţin din blind-uri. Nu mă deranjează să pun câteva jetoane în pot pentru ca sunt în poziţie şi am un joc mai puternic.

Poziţia şi identificarea persoanelor cu care doriţi să jucaţi poturi sunt cel puţin la fel de importante ca puterea reală a mâinilor

Dacă scot mâini foarte puternice din raza mea de aplatizare, un reg bun poate pune presiune pe mine. De asemenea, fără antes acolo, dacă pariaţi 3 cu AK sau QQ şi obţineţi o mulţime de acţiuni, atunci de multe ori sunteţi în urmă.

Aşadar, din această cauză, nu vrei să fii doar cu trei pariuri AA şi KK. Uneori este bine să nu ai o gamă pre-ante de 3 pariuri, cu excepţia poate a AA şi a unor Aşi potrivite.

Nu, nu cred. Oamenii joacă o mulţime de turnee în acelaşi timp şi nu au investit foarte mult jucând online.

Nu parcă ai fi călătorit la Nottingham pentru a juca într-un UKIPT şi ai aranjat tot weekendul. Când jucaţi un congelare de 50 USD online şi sunteţi eliminat, puteţi trage altul.

Deci, importanta acestuia scade. Veţi avea nevoie de o dimensiune uriaşă a eşantionului pentru a identifica când un jucător pariază doar cu trei şi AA şi KK.

Cred ca da, mai ales când încep. Pot exista ocazii în care sunaţi la telefon şi cineva se strânge în spate şi ridicaţi înapoi pentru a lua un pre-flop de oală mare, cu o variaţie foarte mică.

Lucrul este să păstreze lucrurile simple. Mai ales când nu exista antes acolo. Păstraţi-vă strategia foarte simplă, jucaţi-vă pe stradă şi nu vă investiti prea mult în fiecare mână.

Nu vă simţiţi stresaţi în legătură cu trei pariuri, lipsa flop-ului şi nevoia de a pleca la presiune

Unibet are o reputație impecabilă când vine vorba de securitate. Nu există nicio înregistrare a scandalurilor interne ale companiei și nici nu au existat rapoarte de securitate cibernetică pe scară largă. Aceasta este o raritate când luați în considerare acoperirea geografică a acestei case de pariuri sportive online.

Devotamentul pentru securitate este o mare parte din ceea ce a obținut licențe Unibet în Romania. După cum sa menționat în introducere, casa de pariuri este operațională și legală în Indiana, Arizona, Iowa, New Jersey, Virginia și Pennsylvania în 2022-23 (până acum).

Pentru mai multă liniște că banii tăi sunt pe mâini bune, Unibet are un birou de asistență „întotdeauna disponibil” cu opțiuni de chat live, e-mail și telefon. Vă recomandăm chat live prin e-mail sau telefon, deoarece întrebările dumneavoastră vor primi răspuns imediat. Există, de asemenea, o secțiune de ajutor ușor de citit pe site-ul web, care va răspunde la multe dintre întrebările dvs.

Știri relevante