Menu

Cum sa intelegeti ce inseamna pariurile cu baza fixa

Dupa ce ati selectat Liverpool in functia de bancher, veti vedea ca tipul de pariu se schimba si alte optiuni se deschid pentru selectiile ramase pe formular. Casele de pariuri online va solicita sa alegeti cel putin trei selectii, asa ca va trebui sa faceti acest lucru pentru a face pariul viabil. Facand din Liverpool pariorul nostru bancar, am spus ca trebuie sa-si castige meciul, dar putem alege cum simtim ca pot paria celelalte pariuri.

Putem alege sa spunem ca unul dintre celelalte pariuri va castiga, dar ca nu suntem siguri de celalalt. Asta inseamna ca vom opta pentru unul din doua pariuri pentru a fi castigator impreuna cu Bankerul nostru. Nu este necesar sa specificam pariul, doar cati dintre ceilalti doi credem ca vor fi castigatori. In mod clar, daca pariul nostru bancar pierde, aceasta face ca celelalte rezultate sa fie irelevante, dar daca Liverpool castiga si ai ales optiunea 1/2, va trebui doar unul dintre celelalte pariuri pentru a castiga.\

Ceea ce este important este ca valoarea mizei se schimba si daca selectati mai putin decat numarul total de alegeri pentru a castiga, deoarece faceti mai multe pariuri paralele, similare cu un pariu de acoperire complet (cum ar fi un Lucky 15). In exemplul de mai sus, daca selectati un bancher si una dintre cele doua echipe ramase pentru a castiga, efectuati doua pariuri:

Daca bancherul si prima selectie castiga, dar nu a doua, vei castiga primul pariu si vei primi 1x miza inapoi, dar vei pierde a doua miza, de asemenea, daca bancherul si a doua selectie castiga, dar nu primul castigi un pariu, dar nu celalalt . Daca totusi castiga toate cele trei, atunci ambele pariuri castiga, astfel vei obtine doua loturi de castiguri si ambele mize.

Nu trebuie sa va limitati la meciurile de fotbal jucate in aceeasi zi, daca nu din alt motiv decat nu trebuie sa va limitati la meciurile de fotbal. Puteti alege diferite sporturi si evenimente care au loc in momente complet diferite, singurele lucruri importante fiind ca aveti un bancher si ca ati facut cel putin trei pariuri.

De fapt, pariurile bancare au nevoie de cel putin 3 selectii si pot avea orice maxim (cu exceptia cazului in care este mentionat de rezervare). Puteti avea, de asemenea, cat mai multi bancheri doriti, astfel incat sa puteti alege 12 evenimente, spuneti ca 3 dintre acestia vor fi bancheri si ca 6/9 dintre ceilalti vor castiga, daca doriti. Asigurati-va ca bancherul dvs. este un pariu solid este cel mai important lucru, asa ca ar trebui sa va asigurati ca faceti o multime de cercetari inainte de a alege care pariati va juca intregul proces.

Știri relevante