Cum sa invingi la poker sit and go cu aceste sfaturi

Cand blind-urile sunt scazute, ar trebui sa folositi o strategie foarte conservatoare. Nu este nevoie sa va implicati excesiv si sa riscati tone de cipuri la inceput. Nu este nevoie sa rulati blufe mari sau sa suprapuneti maini marginale. Va fi mult timp pentru a fi ultra-agresiv mai tarziu. Ceea ce incercam sa facem este sa ramanem in afara actiunii devreme. Dar, desi ar trebui sa te joci foarte strans, totusi ar trebui sa joci agresiv mainile tale puternice.

Daca aveti o mana premium, aduceti-o pentru o majorare. Nu as sustine niciodata altceva. Ceea ce spun este ca nu exista niciun motiv sa incerci sa exploatezi marginile mici devreme.

Acum uita-te la locul in care te afli. Tocmai ai pus jumatate din teanc in pot. Ce ai de gand sa faci pe rand? Potul este acum de 1.800. Daca tragi din nou pe rand, va fi pentru toate jetoanele tale.

Cat de mult iti poate placea mana ta? Raspunsul nu este probabil atat de mult. Verificarea si plierea sunt, de asemenea, o miscare destul de proasta, deoarece aveti jumatate din teanc in ghiveci. Acesta este motivul pentru care sustin verificarea pre-flop in timp ce blind-urile sunt scazute. Va permite sa evitati o situatie lipicioasa ca aceasta. Exista o multime de situatii de genul acesta.

Cu mainile speculative care sunt cel mai probabil sa fie bune acum, dar care nu sunt un favorit imens, nu este nevoie sa balonati o pot pentru a exploata o margine mica pe care o puteti avea sau nu.

Cantitatea de jetoane pe care va trebui sa le puneti in joc pentru a afla daca aveti aceasta margine este mult prea mare pentru a risca atunci cand stiva dvs. este finita. In loc sa incercati sa va impingeti marginile mici acum, este mai bine sa va pastrati jetoanele pentru nivelurile mai mari de orb.

La fel ca in jocurile cu numerar, ar trebui sa te joci strans din pozitia timpurie. Jucand pre-flop strans, va simplificati deciziile dupa flop. Ceea ce doriti sa evitati din timp in sit-and-go este situatiile dificile.

Dupa cum stiti, situatiile dificile va determina sa pierdeti jetoane, asa ca evitati acele locuri dure cat mai bine.

O modalitate de a face acest lucru este sa joci si mai strans din pozitia timpurie. Trebuie sa pastrezi acele jetoane pe care le ai, pentru ca atunci cand nu mai sunt, nu mai ai.

Deci, evitati sa jucati mainile slabe in afara pozitiei – veti arde bani. Din pozitia de mijloc ar trebui sa jucati un joc similar. Inca nu vrei sa fii inchis in nicio batalie in afara pozitiei cu maini marginale. Desigur, veti creste in continuare mainile premium pentru valoare.

De asemenea, puteti adauga maini precum AJo, AJ si KQ-uri pe lista dvs. de crestere. Puteti incepe sa va deschideti jocul un pic mai mult schiopatand perechi de buzunare si conectori buni, dar nu doriti sa va puneti in situatii in care jucati oale mari cu maini marginale.

Știri relevante