Menu

Cum să îţi verifici rezultatele pe Unibet

Cum sa iti verifici rezultatele pe Unibet

Pentru sport, câştigurile vor fi plătite în mod normal imediat ce rezultatul oficial va fi confirmat

Pentru pariuri live, pariurile dvs. sunt de regula stabilite imediat ce se decide rezultatul, care ar putea fi înainte de finalizarea meciului.

Înainte de stabilirea pariului, veţi putea vedea primirea în fila „Pariuri în aşteptare”. Odată ce a fost decontată, chitanţa va fi în „Istoricul pariurilor” şi plata dvs. va urma în curând.

Dacă chitanţa rămâne în fila „pariuri în curs” după încheierea evenimentului, aceasta se datorează faptului că rezultatul trebuie să fie verificat.

Dacă pariul dvs. este anulat, acesta va fi stabilit la cote de 1.00 (veţi obţine miza dvs. înapoi). De asemenea, veţi primi un e-mail cu detaliile.

Când câştigi un joc la Casino, banii vor fi transferaţi imediat. Pentru Unibet turneele de cazino va trebui să aşteptaţi până la terminarea turneului.

Câştigările Pokerului dvs. ar trebui să apară instant în contul dvs. când părăsiţi masa sau câştigaţi un turneu. Pentru unele promoţii (curse rake, promos speciale lunare sau competiţii locale) poate exista o întârziere – consultaţi termenii şi condiţiile promoţiei pentru mai multe informaţii.

Din când în când în jocurile de poker şi cazino, banii dvs. pot fi „blocaţi” în joc sau pe masa. În mod normal, puteţi rezolva acest lucru prin redeschiderea jocului său a tabelului. Dacă nu, vă rugăm să ne contactaţi cu detalii complete despre jocul afectat şi vă vom putea ajuta în continuare.

Câştigurile Bingo ar trebui să ajungă întotdeauna imediat în contul tău.

Aflaţi mai multe despre exact cum se vor rezolva jocurile sau pariurile dacă vă pierdeţi conexiunea la internet.

Dacă credeţi că ar fi trebuit să primiţi deja câştigurile, vă rugăm să acordaţi un timp rezonabil pentru a trece şi deconectaţi-vă, apoi reintraţi în contul dvs.

Atunci contactaţi-ne şi ar trebui să putem ajuta.

Știri relevante