Menu

Cum sa iti verifici rezultatele pe Unibet

Cum sa iti verifici rezultatele pe Unibet

Pentru sport, castigurile vor fi platite in mod normal imediat ce rezultatul oficial va fi confirmat. Pentru pariuri live, pariurile dvs. sunt de regula stabilite imediat ce se decide rezultatul, care ar putea fi inainte de finalizarea meciului.

Inainte de stabilirea pariului, veti putea vedea primirea in fila „Pariuri in asteptare”. Odata ce a fost decontata, chitanta va fi in „Istoricul pariurilor” si plata dvs. va urma in curand.

Daca chitanta ramane in fila „pariuri in curs” dupa incheierea evenimentului, aceasta se datoreaza faptului ca rezultatul trebuie sa fie verificat.

Daca pariul dvs. este anulat, acesta va fi stabilit la cote de 1.00 (veti obtine miza dvs. inapoi). De asemenea, veti primi un e-mail cu detaliile.

Cand castigi un joc la Casino, banii vor fi transferati imediat. Pentru Unibet turneele de cazino va trebui sa asteptati pana la terminarea turneului.

Castigarile Pokerului dvs. ar trebui sa apara instant in contul dvs. cand parasiti masa sau castigati un turneu. Pentru unele promotii (curse rake, promos speciale lunare sau competitii locale) poate exista o intarziere – consultati termenii si conditiile promotiei pentru mai multe informatii.

Din cand in cand in jocurile de poker si cazino, banii dvs. pot fi „blocati” in joc sau pe masa. In mod normal, puteti rezolva acest lucru prin redeschiderea jocului sau a tabelului. Daca nu, va rugam sa ne contactati cu detalii complete despre jocul afectat si va vom putea ajuta in continuare.

Castigurile Bingo ar trebui sa ajunga intotdeauna imediat in contul tau.

Aflati mai multe despre exact cum se vor rezolva jocurile sau pariurile daca va pierdeti conexiunea la internet.

Daca credeti ca ar fi trebuit sa primiti deja castigurile, va rugam sa acordati un timp rezonabil pentru a trece si deconectati-va, apoi reintrati in contul dvs.

Atunci contactati-ne si ar trebui sa putem ajuta.

Știri relevante