Menu

Cum să joci flop-ul pentru a obţine un pot multiplu

Cum sa joci flop-ul pentru a obtine un pot multiplu
Ridicarea sau plierea pre sunt ambele rele cu buzunare trei. Presupun că majoritatea poturilor merg multidirecţional, trei nu fac semi-bluff-uri deosebit de bune şi rareori îţi faci mâinile pe care vrei să le preţuieşti pariul.

Flop-ul se joaca cu blind si over blind

Deci creşterea nu are sens. Veţi ajunge mai ales la îndoire sau înjunghiere o dată, veţi fi chemat şi nu veţi avea o modalitate profitabilă de a continua din acel moment înainte.

Probabil aş izola primul şchiopătat, deoarece este un tip mai în vârstă şi voi câştiga potul de cele mai multe ori cu un c-bet. Spunând că cred că şchiopătând în spatele adâncimii de 100bb este mai mult decât bine, deoarece veţi răcori pe cineva dacă mergeţi în mai multe direcţii la flop şi flopati un set.

Deci, cred că ar trebui să-l amestecaţi înainte de flop

Uneori şchiopătarea este jocul potrivit şi alteori izolarea jucătorului mai slab este jocul potrivit. Când joc atât de adânc şi în poziţia de mijloc, mereu schiopatesc cu perechi mici de buzunar. Aceasta face parte din problema mea. Se pare că am o linie implicita pentru majoritatea pieselor mele.

Pe de o parte, acest lucru este bun, deoarece îmi permite să joc fără să mă gândesc la asta, dar aceste beneficii trebuie să fie echilibrate cu cunoaşterea corespunzătoare data tipului de jucător împotriva căruia fac aceste jocuri.

Pe flop, creşterea avantajului este proastă. Arata foarte puternic în patru direcţii, cu dispozitivul de ridicare pre-flop care a arătat mărfurile încă în spatele tău. S-ar putea să o determinaţi să crească eroii când ridicaţi flopul.

Când suni, ea poate ridica o pereche pentru valoare, iar jucătorii din spate pot depăşi extragerea. Şi uneori oamenii blufează. Se intampla atât de multe lucruri rele şi atât de puţine lucruri bune se intampla atunci când creştem vs. Nici măcar nu se poate descurca cu mai rău, cu excepţia 76.

Odată ce a făcut mărirea mică, trebuie să evaluăm cu ce conduce celălalt jucător şi să apeleze la o mică mărire

Cred că, în general, ar trebui să pariaţi 3 aici, pentru ca lăsaţi-l să scoată o altă carte cu 55 sau 44 este destul de dezastruos şi lăsaţi-o pe bătrâna să se sperie de o oală cu 3 direcţii şi să reveniţi la o tură este, de asemenea, dezastruoasă.

Ne îndepărtează de arborele nostru de cel mai bun caz (de unde obţinem un alt pariu de la celălalt jucător), dar discursul care trebuie să se întâmple pentru ca noi să mergem în trei direcţii la tur şi să obţinem o carte care nu ne sperie batrana doamnă şi să o facă să parieze şi să-l facă pe celălalt să sune, este mult prea slab.

Deci cred ca ai jucat aceasta mana perfect pe flop. Dacă ar fi să scot ceva, probabil ca l-aş face 6.500 în loc de 7.200; este mai uşor pentru oameni să sune atunci când pun mai puţine jetoane şi, de asemenea, arata suficient de mic pentru a fi un bluff prostesc.

Când începeți să faceți o comparație între piețele de sport de pe Netbet și alte case de pariuri disponibile, veți observa că Netbet se menține destul de bine. Când jucătorii care iubesc piața fotbalului dau peste această platformă și vor vedea cât de masivă este, ei vor ajunge cu zâmbetul pe buze.

Există, de asemenea, câteva sporturi diverse, cum ar fi Hurlingul Gaelic și Floorball – toate acestea sunt un mijloc pentru creativitate și pentru a se asigura că jucătorii au ceva care îi leagă. Piețele lor sportive includ, în general, fotbal, baseball, fotbal, rugby, sporturi electronice.

De asemenea, s-ar putea decide să sari la jocurile lor care implică jocuri de noroc la evenimente precum; navigație, darts, alergare ogari, handbal, curse de viteză și speedway. Cea mai înaltă linie sportivă pe care le-ați găsi pe Netbet sunt: călărie, fotbal, hochei pe gheață, golf și curse de ogari. În general, ofertele de pariuri sportive conform rapoartelor de sport Netbet au fost în general pozitive.

Știri relevante