Cum sa joci flop-ul pentru a obtine un pot multiplu

Ridicarea sau plierea pre sunt ambele rele cu buzunare trei. Presupun ca majoritatea poturilor merg multidirectional, trei nu fac semi-bluff-uri deosebit de bune si rareori iti faci mainile pe care vrei sa le pretuiesti pariul.

Deci cresterea nu are sens. Veti ajunge mai ales la indoire sau injunghiere o data, veti fi chemat si nu veti avea o modalitate profitabila de a continua din acel moment inainte.

Probabil as izola primul schiopatat, deoarece este un tip mai in varsta si voi castiga potul de cele mai multe ori cu un c-bet. Spunand ca cred ca schiopatand in spatele adancimii de 100bb este mai mult decat bine, deoarece veti racori pe cineva daca mergeti in mai multe directii la flop si flopati un set.

Deci, cred ca ar trebui sa-l amestecati inainte de flop. Uneori schiopatarea este jocul potrivit si alteori izolarea jucatorului mai slab este jocul potrivit.

Cand joc atat de adanc si in pozitia de mijloc, mereu schiopatesc cu perechi mici de buzunar. Aceasta face parte din problema mea. Se pare ca am o linie implicita pentru majoritatea pieselor mele.

Pe de o parte, acest lucru este bun, deoarece imi permite sa joc fara sa ma gandesc la asta, dar aceste beneficii trebuie sa fie echilibrate cu cunoasterea corespunzatoare data tipului de jucator impotriva caruia fac aceste jocuri.

Pe flop, cresterea avantajului este proasta. Arata foarte puternic in patru directii, cu dispozitivul de ridicare pre-flop care a aratat marfurile inca in spatele tau. S-ar putea sa o determinati sa creasca eroii cand ridicati flopul.

Cand suni, ea poate ridica o pereche pentru valoare, iar jucatorii din spate pot depasi extragerea. Si uneori oamenii blufeaza. Se intampla atat de multe lucruri rele si atat de putine lucruri bune se intampla atunci cand crestem vs. Nici macar nu se poate descurca cu mai rau, cu exceptia 76.

Odata ce a facut marirea mica, trebuie sa evaluam cu ce conduce celalalt jucator si sa apeleze la o mica marire. Cred ca, in general, ar trebui sa pariati 3 aici, pentru ca lasati-l sa scoata o alta carte cu 55 sau 44 este destul de dezastruos si lasati-o pe batrana sa se sperie de o oala cu 3 directii si sa reveniti la o tura este, de asemenea, dezastruoasa.

Ne indeparteaza de arborele nostru de cel mai bun caz (de unde obtinem un alt pariu de la celalalt jucator), dar discursul care trebuie sa se intample pentru ca noi sa mergem in trei directii la tur si sa obtinem o carte care nu ne sperie batrana doamna si sa o faca sa parieze si sa-l faca pe celalalt sa sune, este mult prea slab.

Deci cred ca ai jucat aceasta mana perfect pe flop. Daca ar fi sa scot ceva, probabil ca l-as face 6.500 in loc de 7.200; este mai usor pentru oameni sa sune atunci cand pun mai putine jetoane si, de asemenea, arata suficient de mic pentru a fi un bluff prostesc.

Știri relevante