Menu

Cum sa joci la betfair

Betfair, unul dintre cele mai mari schimburi de pariuri online din lume, va permite sa plasati pariuri la cote stabilite de alti pariori si nu ceea ce rezolva un agent de pariuri. In acest articol va vom arata cum sa utilizati Betfair.

Platforma Betfair functioneaza aproape cum functioneaza o bursa, unde doua parti iau pozitii opuse intr-o tranzactie. Practic, este opinia ta fata de altcineva. Daca doriti sa pariati si altcineva vrea sa il ia, atunci sunteti bine sa mergeti. Compania are sediul in Marea Britanie, dar ofera si servicii de pariuri in Europa, Australia, Malta si Noua Zeelanda.

La toate pariurile care sunt plasate pe schimb, Betfair este intermediarul. Dupa cum am spus, nu pariati impotriva lor, ci doar au stabilit pariul, detineti banii si platiti câstigatorul. Atractia principala a Betfair este sansele mai bune care sunt o oferta acolo in comparatie cu casele de pariuri traditionale si capacitatea de a „pune” sau de a actiona ca case de pariuri, precum si pentru a da inapoi. Acest lucru inseamna ca puteti lua pariuri si le puteti face.

Daca sunteti un jucator inregistrat in Marea Britanie si faceti pariuri prin intermediul schimbului de pariuri din Marea Britanie, contractul dvs. de pariere se va face cu alti clienti de la Betfair. Acest contract de pariere va fi prezidat de legile engleze.

Știri relevante