Menu

Cum să joci la betfair

Cum sa joci la betfair

Betfair, unul dintre cele mai mari schimburi de pariuri online din lume

Betfair va permite să plasaţi pariuri la cote stabilite de alţi pariori şi nu ceea ce rezolvă un agent de pariuri. În acest articol va vom arăta cum să utilizaţi Betfair.

Platformă Betfair funcţionează aproape cum funcţionează o bursă, unde două părţi iau poziţii opuse într-o tranzacţie. Practic, este opinia ta faţă de altcineva. Dacă doriţi să pariaţi şi altcineva vrea să îl ia, atunci sunteţi bine să mergeţi. Compania are sediul în Marea Britanie, dar oferă şi servicii de pariuri în Europa, Australia, Malta şi Noua Zeelandă.

Betfair intermediar intre pariori pe sectiunea exchange

La toate pariurile care sunt plasate pe schimb, Betfair este intermediarul. După cum am spus, nu pariaţi împotriva lor, ci doar au stabilit pariul, deţineţi banii şi plătiţi câştigătorul. Atracţia principală a Betfair este şansele mai bune care sunt o ofertă acolo în comparaţie cu casele de pariuri tradiţionale şi capacitatea de a „pune” sau de a acţiona ca case de pariuri, precum şi pentru a da înapoi. Acest lucru înseamnă ca puteţi lua pariuri şi le puteţi face.

Dacă sunteţi un jucător înregistrat în Marea Britanie şi faceţi pariuri prin intermediul schimbului de pariuri din Marea Britanie, contractul dvs. de pariere se va face cu alţi clienţi de la Betfair. Acest contract de pariere va fi prezidat de legile engleze.

Știri relevante