Cum sa joci la ruleta fara sa pierzi ca incepator

Majoritatea oamenilor considera ca acesta este doar un mit, dar este foarte adevarat si in moduri diferite. Colectarea datelor despre numarul de ruleta castigatoare peste 1000 de rotiri va indica daca un numar de ruleta este partinitor sau nu. Acesta este primul mod.

Al doilea mod este cu sistemul meu de ruleta vizual in care istoricul rotirilor anterioare poate fi un indicator uimitor al ceea ce se intampla in continuare, dar in acest caz nu este vorba despre numere, ci este despre conditiile care afecteaza mingea. Conditiile vor afecta tipul de rotiri care apar la un moment dat. Daca mingea sari intr-un mod repetitiv dragut, este capabila sa faca acest lucru doar din cauza conditiilor externe si faptul ca s-a intamplat la rotiri anterioare va fi cel mai bun indicator ca este probabil sa se intample in urmatoarele cateva rotiri.

Cand conditiile se schimba si respiratia devine mai amestecata, atunci acesta va fi si un indicator pentru viitoarele rotiri.

Acesta este un mit si o parte a adevarului si depinde mai mult de ce perioada privim. Astazi, licentele de cazino sunt atat de valoroase incat nu mai are niciun rost sa riscati sa inselati clientii. Din experienta mea, Cazinourile ies din calea lor pentru a rula un joc drept, dar problema pentru ei este ca, atunci cand vine vorba de ruleta, nu este un joc drept in mod natural, sa nu mai vorbim de un mod indoit.

Cu toate acestea, daca ne-am uitat inapoi la o epoca trecuta si s-ar putea sa fie zilele Mob, atunci aproape orice s-ar putea face pentru a face o roata. Panouri sub 1 parte a rotii, magneti pentru a forta mingea in jos intr-un moment ales, dopuri de bila asezate pe pista de bila si conectate la o maneta; lista continua pentru totdeauna.

Indraznesc sa sugerez ca Einstein a gresit si a trecut cu vederea subiectul prejudecatii ruletei? Cred ca este foarte putin probabil ca acest lucru sa fie vreodata spus de Einstein si, daca ar fi fost atunci, cu siguranta a fost scos din context in sensul ca el s-ar fi referit la sisteme matematice de rulare pentru ruleta si, in aceasta masura, afirmatiile sale ar fi au fost corecte. Imi pot imagina doar ca Einstein se uita la matematica sistemelor de pariere la ruleta si se arata cu totii incantati de faptul ca, daca ar exista o metoda matematica acolo, el ar fi mai bine plasat decat oricine sa o gaseasca si se pare ca ar putea avea si el a fost suficient de mare pentru a recunoaste ca nu a facut-o.

Știri relevante