Menu

Cum să joci mâinile de poker cu remize pe culoare la flop

Cum sa joci mainile de poker cu remize pe culoare la flop
Când jucaţi o remiză la culoare, trebuie să vă determinaţi obiectivul final. Uneori este să semi-bluffati jucătorii cu mâini uşor mai bune care nu pot ajunge la confruntare sau să inducă mâini mai proaste sa semi-bluff în voi.

Care este culoarea cea mai puternica la poker

Mâna pe care ai ales-o este o mână bună pentru a se poziţiona în poziţie şi pentru a păstra remize mai proaste. Nu mă aştept ca cineva sa plieze KT + şi există doar câteva combinaţii de extrageri flush care îl vor introduce pe acest flop.

Dacă am avea o mână ca A ♥ 2 ♥ sau A ♥ 3 ♥ aş ridica şi nu datorită echitatii adăugate de a avea extrageri combo (deşi este evident frumos), ci pentru ca eliminarea J ♦ din mâna noastră le oferă mult mai multe atrageri de culoare în gama lor pe care ar putea fi dispuşi sa intre.

Ticălosul nostru nu va avea prea multe pariuri aeriene aici pe patru oameni şi cel mai bun lucru pe care îl putem spera este K ♦ 9 ♦ sau K ♦ Q ♦. Când creştem, reprezentam 33, 44 şi poate TT (deşi TT poate creşte pre) şi o grămadă de remize.

Acestea fiind spuse, nu veţi primi prea mult credit pe acest flop. Există multe cărţi de tur care ne-ar permite sa continuăm şi chiar sa semi-bluffam tot la rândul nostru.

O regină, un deuce sau un rege sunt toate cărţile pe care le putem exercita presiune maximă la rândul nostru pentru a încerca sa împăturim unele dintre acele mâini pe care nu ajungem sa le împingem pe flop. De asemenea, exista şanse mari ca asul nostru sa fie live.

Doar pentru a clarifica, creşterea nu este rea pe acest flop, deoarece vom avea întotdeauna cel puţin 30% din capitalul propriu şi vom obţine câţiva jucători rai să parieze prea mult şi să fim obligaţi să renunţe la AQ, 99, JT etc.

Ce maini trebuie sa ai pentru a castiga la culoare

Cred doar că exista modalităţi mai bune de a juca acolo unde găseşti că ticălosul va pune banii mai degrabă decât într-o situaţie de 40/60. Creşterea este bună, de asemenea, dacă aveţi o lectură ca ticălosului îi place să suprapună desenele colorate.

Dacă suntem mai puţin adânci, ca într-un MTT, aş face o mărire mică, apoi ar fi anulată. Vom alerga într-o mulţime de mâini făcute, dar cu raportul nostru pot-stiva fiind mai mic, nu avem mult spaţiu de manevrat şi aş obţine doar cu echitatea pe care o avem.

Primul punct al lui Reilly este să stabilesc care este obiectivul meu final: intenţionez să semi-bluff jucătorii de pe mâini mai bune sau să induc un semi-bluff să facă o mişcare?

Aici se face prima mea greşeală. Nu mă gândesc aşa când trec la acţiunea flop. Am o mentalitate foarte unidimensionala care arata după cum urmează:

Acesta este principiul de ratusca la care am făcut aluzie mai devreme. Este o amprentă veche de când am început să joc poker care nu a evoluat niciodată.

Dacă m-aş fi gândit mai profund la mână, devine evident ca, dacă o primesc, de cele mai multe ori voi fi un câine care se confrunta cu o mâna făcută. Acesta este motivul pentru care sugestia lui Reilly de a face un apel pe flop este o mişcare mult mai bună.

NetBet este un furnizor global cu o reputație de încredere ca operator legat de corectitudine, securitate, fiabilitate și onestitate. Ele oferă un cazinou sigur în care jucătorii își pot paria rupiile cu încredere și se pot concentra pe distracție.

NetBet este renumit pentru versatilitatea sa ca un cazinou online lider, cu multe titluri populare în categoria lor de sloturi, câteva opțiuni vibrante de pariuri live și mai multă emoție de cazino, în timp ce partea lor de pariuri sportive este la fel de apreciată. Cazinoul NetBet aderă la reglementările ambelor autorități de jocuri de noroc cu care sunt licențiați.

Oferă joc corect și sigur în orice moment, permițând jucătorilor să se distreze cu încredere pe platforma ușor de utilizat. În plus, oferă facilitățile de transfer ale furnizorilor de servicii financiare recunoscuți. NetBet este cu adevărat unul dintre cele mai progresive cazinouri de jocuri online din timpul său.

Știri relevante