Menu

Cum să joci poker la aşteptare pe strategia Stop and Go

Cum sa joci poker la asteptare pe strategia Stop and Go
Ce: În cel mai de bază, Stop and Go consta doar în apelarea unei majorări pre-flop în timp ce este în afara poziţiei, cu intenţia de a paria (de obicei all-in) pe flop, indiferent de cărţile care vin.

Unde: Stop and Go este o mişcare de turneu care poate fi utilizată eficient în MTT-uri şi SNG-uri. Cel mai frecvent scenariu implica apelarea de la blinduri împotriva unui ridicător de poziţie târzie.

Când: Aceasta mişcare este folosită cel mai bine atunci când este scurtă, cu între cinci şi zece blind-uri mari.

De ce: Obiectivul Stop and Go este de a-l face pe adversarul tău să arunce mâinile pe flopul cu care ar fi chemat dacă ai fi împins pre-flop-ul, crescând astfel şansele de a câştiga mâna şi de a rămâne în viaţă în turneu.

Stop & Go făcut corect

Stop and Go este o mişcare puternică pe care trebuie să o adăugaţi la repertoriul dvs. de strategii de turnee scurte.

Imaginaţi-vă acest lucru: sunteţi în big blând, ţinând A-J cu 10.000 de stive la 600 / 1.200 cu 100 de ante. Este pliat pe buton, care aduce o mărire la 3.600.

Micul blând se pliază şi va confruntaţi cu o decizie. Mutaţi all-in acum, pur şi simplu sunaţi sau plecaţi? Chiar dacă ţineţi o mână premium precum A-K, exista motive întemeiate să sunaţi.

Dacă mutaţi all-in, butonul va trebui să apeleze 6.400 pentru a câştiga peste 20k, ceea ce înseamnă că are preţul de a apela practic cu orice. De fapt, majoritatea jucătorilor buni vor fi luat deja nota de stiva ta scurtă şi vor creşte doar dacă sunt dispuşi să-ţi sune împingerea.

Deoarece A-K va pierde cu două cărţi aleatorii mai mici aproximativ 35% din timp, este mai bine să scoateţi potul necontestat. Deoarece este puţin probabil să se întâmple doar împingând pre-flop-ul, trebuie să luaţi o altă abordare.

Aici intervine Stop & Go. Apelaţi pre-flop cu intenţia de a muta all-in pentru 6.400, indiferent de cărţile care coboară.

Când pariaţi all-in pe flop, adversarul tău se confrunta cu o decizie mult mai dură. Două cărţi aleatorii vor pierde flopul aproximativ două treimi din timp.

În primul rând, va pune multe mâini pe care ar fi avut dreptate să le sune cu pre-flop. Să ne uităm la mana dinainte.

Dacă adversarul tău ar avea o mana ca trei de buzunar, se va uita la overcards de pe flop şi va fi mai greu să telefoneze decât ar fi avut-o înainte de flop.

Dacă a sunat cu o mana ca K-Q şi flop-ul a venit T-8-5, se va confrunta şi cu o decizie grea.

Doar chemând înainte de flop, nu numai ca aveţi o şansă mai bună de a câştiga potul necontestat, va forţaţi adversarul în locuri dificile unde pot face greşeli.

Duritatea jucătorului la 888 Poker este foarte blândă, având un amestec bun de jucători începători și oferind unele dintre cele mai suculente și mai libere mese de pe internet. Nu glumim când spunem că am văzut câțiva jucători foarte mari pe flop % uneori în regiunea de 60 – 80% chiar și la mesele cu mize mai mari.

Motivul principal pentru aceasta este numărul mare de jucători de poker fără experiență care pot fi găsiți pe 888 poker. Acest lucru se datorează faptului că un număr mare de jucători de cazinou de la compania-mamă a lui 888, 888, vin și ei în sala de poker și își oferă banii în joc.

Există într-adevăr o mulțime de bani de câștigat pe acest site pentru jucătorii de poker cu experiență și, în mod surprinzător, sunt încă relativ neutilizați de jucătorii profesioniști.

Știri relevante