Cum sa joci poker la asteptare pe strategia Stop and Go

Ce: In cel mai de baza, Stop and Go consta doar in apelarea unei majorari pre-flop in timp ce este in afara pozitiei, cu intentia de a paria (de obicei all-in) pe flop, indiferent de cartile care vin.

Unde: Stop and Go este o miscare de turneu care poate fi utilizata eficient in MTT-uri si SNG-uri. Cel mai frecvent scenariu implica apelarea de la blinduri impotriva unui ridicator de pozitie tarzie.

Cand: Aceasta miscare este folosita cel mai bine atunci cand este scurta, cu intre cinci si zece blind-uri mari.

De ce: Obiectivul Stop and Go este de a-l face pe adversarul tau sa arunce mainile pe flopul cu care ar fi chemat daca ai fi impins pre-flop-ul, crescand astfel sansele de a castiga mana si de a ramane in viata in turneu.

Stop & Go facut corect

Stop and Go este o miscare puternica pe care trebuie sa o adaugati la repertoriul dvs. de strategii de turnee scurte.

Imaginati-va acest lucru: sunteti in big blind, tinand A-J cu 10.000 de stive la 600 / 1.200 cu 100 de ante. Este pliat pe buton, care aduce o marire la 3.600.

Micul blind se pliaza si va confruntati cu o decizie. Mutati all-in acum, pur si simplu sunati sau plecati? Chiar daca tineti o mana premium precum A-K, exista motive intemeiate sa sunati.

Daca mutati all-in, butonul va trebui sa apeleze 6.400 pentru a castiga peste 20k, ceea ce inseamna ca are pretul de a apela practic cu orice. De fapt, majoritatea jucatorilor buni vor fi luat deja nota de stiva ta scurta si vor creste doar daca sunt dispusi sa-ti sune impingerea.

Deoarece A-K va pierde cu doua carti aleatorii mai mici aproximativ 35% din timp, este mai bine sa scoateti potul necontestat. Deoarece este putin probabil sa se intample doar impingand pre-flop-ul, trebuie sa luati o alta abordare.

Aici intervine Stop & Go. Apelati pre-flop cu intentia de a muta all-in pentru 6.400, indiferent de cartile care coboara.

Cand pariati all-in pe flop, adversarul tau se confrunta cu o decizie mult mai dura. Doua carti aleatorii vor pierde flopul aproximativ doua treimi din timp.

In primul rand, va pune multe maini pe care ar fi avut dreptate sa le sune cu pre-flop. Sa ne uitam la mana dinainte.

Daca adversarul tau ar avea o mana ca trei de buzunar, se va uita la overcards de pe flop si va fi mai greu sa telefoneze decat ar fi avut-o inainte de flop.

Daca a sunat cu o mana ca K-Q si flop-ul a venit T-8-5, se va confrunta si cu o decizie grea.

Doar chemand inainte de flop, nu numai ca aveti o sansa mai buna de a castiga potul necontestat, va fortati adversarul in locuri dificile unde pot face greseli.

Știri relevante