Menu

Cum să joci poker pe bază de pas şi mă arunc o mână

Cum sa joci poker pe baza de pas si ma arunc o mana

Ce este strategia Push-Fold?

Reducând opţiunile la doar două mişcări simple, îţi vei oferi cele mai mari şanse de a te ridica pe picioare şi de a face o cursă profundă în turneu.

Prin mutarea all-in-ului şi plierea la momentul potrivit veţi:

  • Folosiţi-vă stiva în mod eficient pentru a ridica jaluzele şi ante
  • Evitaţi să pierdeţi jetoane valoroase şchiopătând sau ridicând doar pentru a le plia mai târziu în mana
  • Faceţi conturile de dubluri

Strategia What: Push / Fold este exact cum suna: reducerea listei de opţiuni fie la deplasarea all-in, fie la îndoirea mâinii înainte de flop.

De ce: Când stiva dvs. ajunge sub 10 blind-uri mari, nu va mai puteţi permite să cheltuiţi jetoane şchiopătând sau ridicând, doar pentru a plia mai târziu în mana. Mutând doar all-in-ul sau pliantul, puteţi utiliza pe deplin putinele jetoane pe care le aveţi.

Strategia Where: All-in sau fold este folosită în turnee şi sit şi go’s, unde situaţiile de shortstack sunt frecvenţe din cauza blind-urilor în creştere.

Strategia de poker When: Push / Fold intra în joc atunci când aveţi 10 blind-uri mari sau mai puţin.

Cum să joci strategia Push-Fold în modul corect

Ca jucător de poker începător, ar trebui să încercaţi întotdeauna să vă luaţi deciziile cât mai uşor şi mai simplu posibil.

Strategia All-in său Fold ia în considerare această idee şi, înţelegând câteva concepte simple, o veţi putea folosi pentru a lua decizii mai bune atunci când sunteţi lipsiţi de turnee de poker.

Definiţia termenului „shortstacked” se modifică în funcţie de cine întrebaţi, dar se accepta în general ca, dacă aveţi zece blind-uri mari sau mai puţin, sunteţi scurt.

În loc să încercaţi să vă dublaţi cu un all-in când sunteţi scăzut, vă puteţi construi stiva folosind poziţia şi agresivitatea pentru a câştiga blind-urile şi ante-urile. Într-o lume ideală, toţi oponenţii tăi ar fi jucători strâns pasivi care împăturesc totul, în afară de mâinile cele mai mari, indiferent de jaluzelele în creştere şi stivele în scădere.

Dar adversarii tai înţeleg ca nu îşi permit să stea şi să aştepte o mână care poate să apară sau nu, la fel şi tu. Luaţi în considerare aceşti factori importanţi atunci când decideţi să mutaţi totul sau să pliaţi:

  • Ar trebui să fii întotdeauna primul jucător în pot dacă nu ai o mână premium şi vrei să fii chemat.
  • Cu cât poziţia dvs. este mai bună, cu atât mai multe mâini puteţi împinge.
  • Dacă va confruntaţi cu jucători slabiti sau stive mari în blind-uri, strângeţi-vă raza de acţiune. Dacă jaluzelele sunt strânse şi slabiti doar cu mâinile premium.
  • Cu excepţia cazului în care aveţi o mână de monstru care castiga blind-urile şi ante-urile este de preferat riscul eliminării.

Unibet are un profil foarte puternic, cu cote de foarte bună calitate pentru numele său. Veți găsi o mulțime de jucători mari pe pariuri sportive. Marjele pe care Unibet rulează este relativ scăzută, în unele locuri chiar și de 4%, făcând din acest pariu un vis pentru jucători.

Se pot aștepta câștiguri de până la 200.000 ron pe pariu. Unibet (https://pariubet.ro/recenzie/unibet/) oferă jucătorilor o gamă relativ globală de piețe, de la echipele europene de polo pe apă la echipele americane de baseball până la echipele asiatice de hochei.

Acest lucru face pentru cote mari. Site-ul web este unul dintre puținele de pe piață care oferă, de asemenea, pariuri cu handicap asiatic și acoperire pentru sporturi obscure precum Futsal, Bandy, Aussie Rules și Floorball, făcând din Unibet un loc minunat de cote premium.

Știri relevante