Cum sa joci poker pe baza de pas si ma arunc o mana

Cum sa joci poker pe baza de pas si ma arunc o mana

Ce este strategia Push-Fold?

Reducand optiunile la doar doua miscari simple, iti vei oferi cele mai mari sanse de a te ridica pe picioare si de a face o cursa profunda in turneu.

Prin mutarea all-in-ului si plierea la momentul potrivit veti:

  • Folositi-va stiva in mod eficient pentru a ridica jaluzele si ante
  • Evitati sa pierdeti jetoane valoroase schiopatand sau ridicand doar pentru a le plia mai tarziu in mana
  • Faceti conturile de dubluri

Strategia What: Push / Fold este exact cum suna: reducerea listei de optiuni fie la deplasarea all-in, fie la indoirea mainii inainte de flop.

De ce: Cand stiva dvs. ajunge sub 10 blind-uri mari, nu va mai puteti permite sa cheltuiti jetoane schiopatand sau ridicand, doar pentru a plia mai tarziu in mana. Mutand doar all-in-ul sau pliantul, puteti utiliza pe deplin putinele jetoane pe care le aveti.

Strategia Where: All-in sau fold este folosita in turnee si sit si go’s, unde situatiile de shortstack sunt frecvente din cauza blind-urilor in crestere.

Strategia de poker When: Push / Fold intra in joc atunci cand aveti 10 blind-uri mari sau mai putin.

Cum sa joci strategia Push-Fold in modul corect

Ca jucator de poker incepator, ar trebui sa incercati intotdeauna sa va luati deciziile cat mai usor si mai simplu posibil.

Strategia All-in sau Fold ia in considerare aceasta idee si, intelegand cateva concepte simple, o veti putea folosi pentru a lua decizii mai bune atunci cand sunteti lipsiti de turnee de poker.

Definitia termenului „shortstacked” se modifica in functie de cine intrebati, dar se accepta in general ca, daca aveti zece blind-uri mari sau mai putin, sunteti scurt.

In loc sa incercati sa va dublati cu un all-in cand sunteti scazut, va puteti construi stiva folosind pozitia si agresivitatea pentru a castiga blind-urile si ante-urile. Intr-o lume ideala, toti oponentii tai ar fi jucatori strans pasivi care impaturesc totul, in afara de mainile cele mai mari, indiferent de jaluzelele in crestere si stivele in scadere.

Dar adversarii tai inteleg ca nu isi permit sa stea si sa astepte o mana care poate sa apara sau nu, la fel si tu. Luati in considerare acesti factori importanti atunci cand decideti sa mutati totul sau sa pliati:

  • Ar trebui sa fii intotdeauna primul jucator in pot daca nu ai o mana premium si vrei sa fii chemat.
  • Cu cat pozitia dvs. este mai buna, cu atat mai multe maini puteti impinge.
  • Daca va confruntati cu jucatori slabiti sau stive mari in blind-uri, strangeti-va raza de actiune. Daca jaluzelele sunt stranse si slabiti doar cu mainile premium.
  • Cu exceptia cazului in care aveti o mana de monstru care castiga blind-urile si ante-urile este de preferat riscul eliminarii.

Știri relevante