Menu

Cum să jonglaţi la masa de poker cu cărţile de la flop

Cum sa jonglati la masa de poker cu cartile de la flop

Ce: Cel mai de bază, flopul flop se referă la apelarea unui pariu pe flop cu intenţia de a paria şi de a da jos potul atunci când adversarul tău te verifică la turn.

De ce: Jonglarea flopului este o mişcare utilizată pentru a apăra împotriva pariului de continuare. Deoarece jucătorii continua să parieze în mod obişnuit cu o gamă largă de mâini, nu ar trebui să te predai de fiecare dată când cineva o face.

Dar, în loc să ridici pur şi simplu flopul, plutitorul îţi permite să ridici mai multe informaţii despre tur înainte de a-ţi face mişcarea.

Cine: Ar trebui să pluteşti flopul doar împotriva jucătorilor puternici şi agresivi care fac o mulţime de pariuri de creştere preflop şi continuare.

Când: ar trebui să jonglaţi flopul numai atunci când sunteţi în poziţie.

Unde: Jonglarea flop-ului este o mişcare puternică de poker care poate fi folosită în toate formele Texas Hold’em, dar, deoarece necesită două străzi de acţiune, se pretează mai mult jocurilor adânci.

Jonglarea flopului este o tehnică de bluffing, deci este important să înţelegeţi ce faceţi şi de ce o faceţi pentru a evita arderea banilor. Pentru a fi clar ca cristalul:

  1. Pluteşti din punct de vedere tehnic numai atunci când crezi ca cărţile tale sunt mai rele decât ale adversarului tău
  2. Dacă credeţi ca aveţi cea mai bună mână, atunci veţi chema flop-ul şi pariaţi rândul pentru valoare. Şi, pentru ca blufezi, condiţiile trebuie să fie potrivite pentru a-ţi oferi cea mai mare sansa de succes.
  3. Iată cei mai importanţi trei factori de luat în considerare atunci când vă gândiţi să jonglaţi flopul şi să pariaţi rândul.
  4. Pluteşte numai atunci când eşti în poziţie.
  5. Pluteşte doar când eşti într-o oală cu capul sus.
  6. Pluteşte doar împotriva jucătorilor puternici şi agresivi, care continua să parieze frecvent şi sunt capabili să facă disponibilizări atunci când li se arata puterea.

Este important să fii în poziţie când pluteşti flopul

Deoarece ai nevoie de acea informaţie suplimentară pe care ţi-o va oferi adversarul tău la turn. Deoarece adversarul tău va continua să parieze atât cu mâini bune, cât şi cu mâini rele, atunci când te va verifica la rândul tău vei avea încă o idee despre faptul ca are aer. Dacă el pariază rândul în loc să verifice, trebuie să va reevaluaţi planul.

De asemenea, este recomandabil doar să jonglaţi flopul şi să pariaţi rândul când sunteţi într-o oală cu capul sus. Mai mulţi jucători înseamnă mai multe variabile şi o sansa mai mică de a reuşi cu un bluff.

Jonglarea se referă la a-i spune adversarului o poveste, una care implica să chemaţi flopul pentru ca aveţi o mână legitimă. Într-un pot multidirecţional, apelul tău pe flop nu înseamnă la fel de mult, iar povestea ta va fi mai puţin credibilă atunci când pariezi rândul.

Unibet vă oferă o abordare diferită a pokerului online si va rugam sa va documentati pe acest link https://pariubet.ro/recenzie/unibet-poker/. Este o platformă cu bani reali care deseori se simte ca un joc social pe bani de joc, ceea ce o face extrem de polarizantă.

Dacă pentru tine pokerul este mai mult un joc de cazinou și te aștepți să cheltuiești niște bani și să te distrezi mult, vei găsi o mulțime de distracție autentică la Unibet. Pe de altă parte, dacă tratezi pokerul ca pe o a doua slujbă, probabil că îl vei urî. Da, concurența poate fi extrem de moale, dar ești dispus să renunți la Poker Tracker pentru a o exploata?

Știri relevante