Cum sa jonglati la masa de poker cu cartile de la flop

Cum sa jonglati la masa de poker cu cartile de la flop

Ce: Cel mai de baza, flopul flop se refera la apelarea unui pariu pe flop cu intentia de a paria si de a da jos potul atunci cand adversarul tau te verifica la turn.

De ce: Jonglarea flopului este o miscare utilizata pentru a apara impotriva pariului de continuare. Deoarece jucatorii continua sa parieze in mod obisnuit cu o gama larga de maini, nu ar trebui sa te predai de fiecare data cand cineva o face.

Dar, in loc sa ridici pur si simplu flopul, plutitorul iti permite sa ridici mai multe informatii despre tur inainte de a-ti face miscarea.

Cine: Ar trebui sa plutesti flopul doar impotriva jucatorilor puternici si agresivi care fac o multime de pariuri de crestere preflop si continuare.

Cand: ar trebui sa jonglati flopul numai atunci cand sunteti in pozitie.

Unde: Jonglarea flop-ului este o miscare puternica de poker care poate fi folosita in toate formele Texas Hold’em, dar, deoarece necesita doua strazi de actiune, se preteaza mai mult jocurilor adanci.

Jonglarea flopului este o tehnica de bluffing, deci este important sa intelegeti ce faceti si de ce o faceti pentru a evita arderea banilor. Pentru a fi clar ca cristalul:

  • Plutesti din punct de vedere tehnic numai atunci cand crezi ca cartile tale sunt mai rele decat ale adversarului tau
  • Daca credeti ca aveti cea mai buna mana, atunci veti chema flop-ul si pariati randul pentru valoare. Si, pentru ca blufezi, conditiile trebuie sa fie potrivite pentru a-ti oferi cea mai mare sansa de succes.
  • Iata cei mai importanti trei factori de luat in considerare atunci cand va ganditi sa jonglati flopul si sa pariati randul.
  • Pluteste numai atunci cand esti in pozitie.
  • Pluteste doar cand esti intr-o oala cu capul sus.
  • Pluteste doar impotriva jucatorilor puternici si agresivi, care continua sa parieze frecvent si sunt capabili sa faca disponibilizari atunci cand li se arata puterea.

Este important sa fii in pozitie cand plutesti flopul, deoarece ai nevoie de acea informatie suplimentara pe care ti-o va oferi adversarul tau la turn.

Deoarece adversarul tau va continua sa parieze atat cu maini bune, cat si cu maini rele, atunci cand te va verifica la randul tau vei avea inca o idee despre faptul ca are aer. Daca el pariaza randul in loc sa verifice, trebuie sa va reevaluati planul.

De asemenea, este recomandabil doar sa jonglati flopul si sa pariati randul cand sunteti intr-o oala cu capul sus. Mai multi jucatori inseamna mai multe variabile si o sansa mai mica de a reusi cu un bluff.

Jonglarea se refera la a-i spune adversarului o poveste, una care implica sa chemati flopul pentru ca aveti o mana legitima. Intr-un pot multidirectional, apelul tau pe flop nu inseamna la fel de mult, iar povestea ta va fi mai putin credibila atunci cand pariezi randul.

Știri relevante