Menu

Cum să ne concentrăm mai bine pe scopul mâinii la poker

Cum sa ne concentram mai bine pe scopul mainii la poker
În timpul studiului sau despre Flux Csikszentmihalyi a constatat că una dintre etapele cele mai frecvent discutate a fost sentimentul că nu contează altceva decât sarcina la îndemână.

În timp ce scriu acest articol, mă gândesc să-mi returnez valiza în magazin. Roata este sparta. Trebuie să merg. Ploua. Mintea mea mă îndepărtează de acest articol. Mă îndepărtează de Flow.

Când fluxul este experimentat, restul zgomotului este şters. Nu vă gândiţi la valizele cu trei roţi. Fără gânduri despre moartea iminenta a unei pisici. Costul facturii săptămânale la cumpărături iese pe fereastră. Reducerea nu exista în acel moment.

Nu exista spaţiu în Flow pentru informaţii irelevante

Adică, haide, ce legătură are costul facturii cu gazul cu câştigarea acestei mâini? Acesta este ego-ul (toată lumea are unul). O mare parte din zgomotul şi distragerea atenţiei care ne înconjoară sunt atraşi de ego. Este totul despre mine.

Dar, odată ce te afli într-o stare de curgere, ego-ul dispare. Nu exista loc pentru ego şi Flow. Cele două nu sunt compatibile.

Când oamenii nu se mai gândesc la ei înşişi, au ocazia să extindă conceptul despre cine sunt. Odată ce totul cade de-a lungul drumului, este plăcut să fim în pielea noastră.

Mintea noastră se simte ca un loc cald şi minunat

Exista o mulţime de ego legat de poker. Nevoia de a-l bate. Nevoia de a câştiga această mana. Nevoia de a sta puternic în faţa unui pariu de patru, chiar dacă deţineţi o pungă de chei. Lăsaţi-l să plece. Intră în flux. Cred ca acesta este singurul domeniu al Flow pe care jucătorii de poker îl experimentează mai mult decât majoritatea.

Când consideraţi ca pliaţi de cele mai multe ori, nu este incredibil cât de repede trece timpul? De câte ori ai jucat poker timp de peste 12 ore şi te-ai gândit: unde a trecut timpul? Acesta este Flow.

Eşti complet scufundat în experienţa. Nimic altceva nu contează în acel moment. Transformarea timpului funcţionează şi invers. Când sunteţi într-o stare de flux, puteţi lua decizii aparent dificile rapid.

Acest lucru se datorează faptului ca timpul pare să încetinească. Beep-beep-ul numărătoarea inversă online nu va incurca penele când va aflaţi într-o stare de flux.

Pe de altă parte, dacă te tot uiţi la ceas, te întrebi de ce treaba asta durează atât de mult, atunci trebuie să te verifici cu tine însuţi. Nu experimentaţi Flow.

Aplicația Unibet este ușor de găsit și descărcat din App Store Apple. Dacă sunteți un utilizator Android, ar trebui să îl puteți găsi și în Magazinul Play, dar dacă nu, puteți descărca aplicația direct de pe site-ul Unibet.

Odată încărcată pe dispozitivul tău inteligent, prima impresie a aplicației este o interfață curată și ușor de navigat, precum și sinergia semnificativă pe care o are cu versiunea de browser web a platformei operatorului.

Butoanele de autentificare și Alăturați-vă acum, care sunt în mod natural două funcții esențiale pentru oricine accesează aplicația, se găsesc cu ușurință în colțul din dreapta sus al paginii principale a aplicației, așa cum sunt în versiunea browserului web.

Îmi place, de asemenea, faptul că prima pagină a aplicației populează automat secțiunea „Live & Upcoming”. În plus, meniul drop-down din partea stângă a aplicației oferă o listă ordonată, pe care se poate face clic, de ligi și sporturi care au piețe de pariuri deschise, fie ele actuale sau bazate pe futures.

Găsirea de pariuri suplimentare, cum ar fi elemente de recuzită pentru jocuri și jucători, pariuri de joc și opțiuni de pariere în joc/meci, este, de asemenea, un proces simplu, fără probleme.

Accesarea celor mai recente oferte promoționale și asistență, alte două funcții esențiale atunci când navighezi în orice aplicație de pariuri sportive, sunt, de asemenea, simple pe Unibet. Ambele opțiuni sunt ușor de găsit în meniul derulant principal, accesat din colțul din stânga sus al primei pagini a aplicației.

Efectuarea depunerilor și solicitarea retragerilor este un proces relativ simplu.

Opțiunea Casier este ușor accesibilă din meniul derulant de sub pictograma Profilul meu din colțul din dreapta sus al ecranului, la fel ca orice bonusuri în așteptare, istoricul contului și posibilitatea de a schimba detaliile de conectare.

În general, am considerat că experiența mea în aplicația Unibet este una simplă. Mi s-a părut ușor să-mi fac drum prin multitudinea de evenimente sportive disponibile și cu siguranță pot vedea de ce cineva ar fi confortabil să folosească aplicația.

Știri relevante