Cum sa obtii cea mai mare valoare din pariurile tale

Este evident sa spun din nou, dar este uimitor cati punters pariaza cu acelasi bookie tot timpul si nu cumparati niciodata cele mai bune cote si plati. Este atat de usor sa va inscrieti pe site-urile de pariuri online, incat merita sa aveti cateva conturi disponibile, astfel incat sa puteti compara rapid cotele si sa luati cele mai bune preturi pe masura ce devin disponibile.

Daca aveti o multime de rezervari in portofoliu, poate fi mai rapid sa vizitati un site de comparare a cotei. Faptul ca poti solicita pariuri si bonusuri gratuite cu toate site-urile pe care le enumeram, cu siguranta merita sa te inscrii la cateva.

Daca pariati mize mari sau pariati pe cote lungi, poate merita sa verificati si limitele de plata pentru pietele pe care doriti sa pariati in avans. Unii operatori, cum ar fi William Hill, au plati de peste 1 milion de lire sterline, in timp ce altii, cum ar fi Vernons, se ridica la aproximativ 50 de lire sterline. Pentru unele piete, in special pentru pariuri sportive si inedite, aceste capace de plata se pot scadea de pana la 1.000 de lire sterline, deci merita cu siguranta sa verificati, mai ales daca se scumpeste 20 de lire sterline la o lovitura de 100/1.

Enumeram toate platile minime si maxime din recenziile noastre de case de pariuri online.
Utilizati pariuri si bonusuri introductive gratuite

Pariuri gratuite Acasa Cand se foloseste corect, iar cuvantul cheie acolo este corect, pariurile gratuite si bonusurile sunt intr-adevar o valoare adaugata pariurilor tale. Daca pariati pe sporturi conventionale, majoritatea caselor de pariuri vor oferi pietele pe care doriti sa pariati.

Inscriindu-va si solicitand un bonus sau un pariu gratuit, va sporiti oportunitatea de a castiga, adaugand in acelasi timp un alt site de pariuri in portofoliul dvs., permitandu-va sa faceti cumparaturi pentru cele mai bune cote si bonusuri obisnuite. Ofertele introductive sunt concepute in principal pentru a va permite sa incercati site-ul si produsele lor, dar sunt de asemenea serios valoroase. O lista de oferte de bun venit, precum si termenii si conditiile asociate pot fi gasite pe pagina noastra de pariuri gratuite introductive.

In general, bonusurile sunt mai bune decat pariurile gratuite, deoarece puteti imparti numerarul bonus in mai multe pariuri, iar numerarul este returnat odata cu castigurile. Numarul bonusurilor si castigurile trebuie adesea rambursate, adica pariati de mai multe ori, de obicei la cote minime, inainte de a fi retrase. Un apel de patru ori al unui bonus de 50 de lire sterline ar necesita efectuarea pariurilor in valoare de 200 de lire sterline inainte de retragerea bonusului. Majoritatea bonusurilor au cel putin 30 de zile de expirare, cu toate acestea, astfel incat sa va puteti ocupa timpul.

Știri relevante