Menu

Cum sa pariem pe politica si muzica

Cum sa pariem pe politica si muzica

Din nou, fiti atenti la cotele oferite pentru unele dintre liniile mai convolute. De exemplu, atunci cand pariati pe genul castigator, ar trebui sa va asteptati la cote apropiate de seara, dar acestea pot fi la fel de mici ca 4/6 fiecare, aratandu-va cat de mult marginea este construita in unele dintre aceste linii. Multe piete se vor inchide, de asemenea, in avans pentru emisiunile TV pre-inregistrate, deoarece exista riscul ca identitatea castigatorului sa poata scurge, astfel incat sa va asigurati ca veti obtine pariurile la timp.

Pariul pe politica este doar pe locul doi la pariurile la emisiuni TV. In functie de site-ul de pariuri, puteti paria pe rezultatul fiecarei alegeri majore din lume. Daca sunteti in cautarea unui focus global la nivel mondial, consultati o carte ca Betway care are un accent mai international. Multe rezervari din Romania vor oferi linii cu privire la alegerile din SUA si Romania, dar nu mult mai mult. Betfair desigur, ofera piete expansive si la alegerile irlandeze.

Majoritatea pietelor sunt destinate castigatorilor directe cu preturi anterioare postului, dar mai aproape de evenimentul pe care pariati pe tot felul de lucruri, cum ar fi: numarul de locuri castigate, numarul de ministri feminine (sau ministri ai cabinetului), urmatorul lider al partidului, pariurile electorale individuale , data alegerilor urmatoare, majoritatea generala, referendumuri, primul ministru demisionat, numarul de voturi pe care un candidat il va castiga, procentul de participare la alegeri si asa mai departe. Aceste piete se pot umple la o dimensiune uriasa chiar inainte de alegeri si sunt populare atunci cand pariati in direct.

Puneti in considerare orice, de la castigatorul concursului de melodii Eurovision pana la albumul, melodia sau discul Grammys al anului. Pariati pe cine se va juca la Glastonbury sau Reading, care va fi urmatoarea melodie cu tema World Cup, cantareata urmatoarei melodii James Bond, premiile NME si multe altele.

Adesea rezervarile vor avea speciale care se concentreaza in jurul unui singur grup sau artist. De exemplu, specialistii de la One Direction par a fi foarte populari cu randurile pe numele viitorilor copii ai trupei si chiar daca vor avea alti membri ai trupei ca parinti ai zeilor.
Specialitati de la Hollywood si film

Una dintre pietele cele mai bune noutati din jurul valorii sunt cele de la premii majore de film, cum ar fi BAFTAS sau Oscar. Majoritatea rezervarilor acopera acestea, astfel incat aceste linii sunt in general competitive. Nu toate rezervarile vor acoperi acestea in aceeasi adancime, totusi, daca doriti sa pariati pe „cel mai bun make up artist”, de exemplu, trebuie sa faceti cumparaturi.

Știri relevante