Menu

Cum să primeşti înapoi feedback de la masa de poker

Cum sa primesti inapoi feedback de la masa de poker
După ce aţi jucat fiecare mână, veţi primi feedback imediat despre cât de bine s-a jucat. Nu veţi vedea întotdeauna ce ţine cealaltă persoană, dar jucătorii minunaţi îşi vor forma rapid ipoteze pe baza experienţei lor şi vor genera feedback intern pe mână.

Acest proces este important (şi adesea realizat subconştient), deoarece permite unei persoane să menţină o stare de flux prin modificări minore ale performanţei pe baza acelui feedback.

Un exemplu extraordinar pentru un jucător de poker nou în joc este acela de a identifica semnul

Cel care joacă la masă despre care crede că este mai slab decât el / ea. Veţi afla aceste informaţii numai atunci când începeţi să jucaţi. Creierul tău va procesa acţiunea care are loc pe masă şi îi va identifica pe jucătorii mai slabi. Apoi va ajustaţi jocul şi va concentraţi pe încercarea de a juca mâinile cu aceşti jucători. Acesta este feedback imediat în acţiune.

Este important ca dificultatea sarcinii cu care se confrunta să fie comparabilă cu abilităţile persoanei implicate.

Fiului meu îi place să joace cu mine jocul video Call of Duty

Procesul merge cam aşa. Îmi dă un controler şi apoi mă ucide la fiecare câteva secunde. În timp ce se pare ca se bucura de el, eu nu sunt.

Sunt în afara profunzimii mele. Nu ştiu ce fac. Nu mă bucur. În curând, atitudinea fiului meu se schimba. Jocul este prea uşor pentru el. Îşi pierde concentrarea. Începe să se încurce.

Vrea să-mi ridice nivelul de speranţă. În cele din urmă, opreşte jocul şi sugerează altceva. La fel se intampla şi la poker. Procesul când trebuie să vă ridicaţi în miza devine mai important atunci când citiţi cartea lui Csikszentmihalyi despre Flow.

Va fi dificil pentru un jucător să obţină o stare de flux dacă joacă în jocuri prea sarcini sau prea uşoare. Este vorba despre echilibru. Lasă-ţi mintea şi corpul să-ţi spună care este nivelul potrivit pentru tine. Acesta este Flow.

De foarte multe ori viaţa noastră este afectată de un sentiment de frică. Nu vorbesc despre o persoană care suferă de arahnofobie căreia tocmai i s-a lăsat o Tarantulă în pantaloni. Vorbesc despre frici intangibile.

Frici care sunt plasate într-un viitor care nu există sau un trecut care a fost odată. Toate aceste temeri sunt create din cauza lipsei percepute de control. Cu toţii se pare ca avem această opinie ca trebuie sau trebuie să controlăm totul.

Dar atunci când operaţi într-o stare de flux, nevoia dvs. de control se risipeşte. Este irelevant, iar acest lucru va permite să va simţiţi liberi.

Unibet despre care puteti citi mai multe pe urmatoarea adresa https://pariubet.ro/recenzie/unibet/ oferă cote de pariere pentru toate ligile sportive profesionale la care te aștepți de la orice pariuri sportive online din SUA. Fanii NFL, NBA, MLB, NHL, MLS și NCAA Division I nu vor avea nicio problemă să parieze la meciurile respective. Veți găsi, de asemenea, o listă completă de cote pentru ATP, PGA și NASCAR.

Acestea fiind spuse, pedigree-ul Unibet în străinătate în domeniul pariurilor sportive extinde oportunitatea și mai mult. Acestea acoperă toate ligile internaționale de fotbal (Liga MX, La Liga, Serie A etc.) de-a lungul curselor de F1, pe lângă rugby și cricket. Mai mult, casa de pariuri sportive se mândrește cu o colecție eclectică de ligi pe care să pariezi, inclusiv sporturi de acțiune, eSports, darts, snooker și orice altceva cu care o casă de pariuri te poate ajuta să câștigi bani. În orice zi, puteți găsi aproximativ 40 de sporturi diferite disponibile pentru a paria la Unibet.

Știri relevante