Menu

Cum sa profitam de bonusurile de inregistrare

Aceasta este o zona in care va puteti infunda, pentru ca alegerea celui mai bun bonus de inscriere este un lucru destul de complicat. Tineti minte ca “mare” nu este intotdeauna si “mai bun”si ca sunt multe alte aspecte pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand alegeti bonusul potrivit pentru voi.

Astfel, daca vreti sa obtineti un bonus cat de mare este posibil, atunci alegeti un bonus de 100%, dar in acest caz va trebui sa rulati toata suma depusa, sa zicem 200 de lire. Daca, in schimb, vreti bonusul cel mai mare ca si procentaj, atunci alegeti bonusul care va ofera 500 % la primul depozit, singura cerinta fiind un rulaj de doar 10 lire, sa zicem.

Mai luati in considerare si cum ar fi bonusurile de al 2 lea si al 3 lea depozit, acestea putand adauga o valoare in plus, dar tind sa fie mai putin valoroase decat bonusul de la primul depozit. Uitati-va la cerintele de pariere si la timpul care va trebuie sa le obtineti.

BONUSURILE FARA DEPOZIT

Unele cazinouri inca practica aceasta metoda a acordarii unor bonusuri fara niciun depozit, doar ca acestea tind sa fie sume mici, pentru a va face o parere buna despre casino, inainte de a face un depozit, cu scopul de a obtine un bonus mai mare. Aceasta este o metoda foarte buna de a verifica un site, dar trebuie sa stiti ca vor fi cerinte mai mari de pariere si posibil o retragere maxima sau castiguri limitate.

Niciun bonus de depunere nu este creat sa va ofere o “incercare inainte de cumparare”, dar nici nu au scopul de a va ajuta sa castigati bani, spunand doar ca daca indepliniti conditiile si inca aveti castiguri, le puteti pastra si puteti continua.

CERINTELE DE PARIERE

Fiecare bonus vine insotit de de cerinte de pariere, acestea insemnand de obicei ca trebuie sa rulati suma din bonus de cateva ori, pentru a putea transforma bonusul in bani lichizi, iar castigurile rezultate din bonus intr-o retragere reala de bani.

Cerintele de pariere nu au scopul de a va enerva, ci pentru a asigura faptul ca bonusurile sunt folosite de catre jucatori pentru ce anume sunt ele create, si anume, pentru a testa cazinoul. Daca nu ar exista aceste cerinte de pariere, atunci ati lua bonusul, l-ati juca o singura data pe tot la ruleta si apoi nu ati mai juca deloc.

Știri relevante