Menu

Cum sa reduci taxele skrill de la contul tau pentru pariuri

Cum sa reduci taxele skrill de la contul tau pentru pariuri

Pentru a va finanta contul Skrill, exista o gama larga de optiuni disponibile.

Nu se percepe nicio taxa de incarcare pentru operatiuni de incarcare unice de 20.000 € (sau echivalent) sau mai mari, dupa deducerea oricarei taxe bancare sau de conversie valuta. Toate celelalte operatiuni de incarcare vor fi percepute la 1,00%.

Mai jos am prezentat cele mai populare metode de a trimite bani catre Skrill si taxele respective care sunt percepute.

Puteti retrage fondurile dvs. din Skrill prin transfer bancar, card de debit / credit sau Swift. Mai jos vom arata taxele respective care se vor aplica pentru fiecare metoda. Va rugam sa retineti ca, daca deveniti un VIP Skrill, aceste taxe fie vor reduce, fie vor fi eliminate complet. Timpul de retragere a transferului bancar este rapid si sunt de obicei prelucrate in 3-5 zile lucratoare.

Taxe de la Skrill la Skrill

Pentru Skrill VIP nu exista nicio taxa aplicata transferurilor P2P (peer-to-peer), astfel incat sa puteti trimite bani altor conturi Skrill gratuit. Cu toate acestea, pentru persoanele non-VIP exista un 1,45%. Retineti ca daca primiti fonduri in contul dvs. Skrill de la un alt membru Skrill, atunci nu exista nicio taxa. Platesti doar daca trimiti bani (daca nu esti VIP)

Taxe de la Neteller

Exista o taxa de 1% pentru trimiterea de bani de la Skrill catre Neteller si invers.

Skrill in contul bancar

Nu se aplica nicio taxa atunci cand utilizati serviciul de transfer de bani Skrill pentru a transfera direct intr-un cont bancar oriunde in lume. Va rugam sa retineti ca serviciul de transfer de bani este diferit de retragerea banilor din contul dvs. Skrill ewallet in contul dvs. bancar.

Trimiteti bani de la PayPal la Skrill

Una dintre cele mai frecvente intrebari care ne sunt adresate este daca este posibil sa trimitem bani de la PayPal la Skrill si invers.

Din pacate, nu exista o modalitate directa actuala de a transfera fonduri de la Paypal la Skrill. Exista diferite alte metode care pot fi utilizate, cum ar fi utilizarea unui schimb valutar online sau un serviciu de schimb manual, unde puteti trimite eficient bani din contul Skrill in contul lor Skrill si vor efectua apoi un transfer pentru aceeasi suma din contul PayPal. in contul dvs. Paypal (minus taxe)

Cu toate acestea, nu pare sa existe companii cu adevarat reglementate sau consacrate care sa ofere acest serviciu, astfel incat nu am pleda personal pentru utilizarea serviciilor lor.

Cel mai bine este sa va asigurati ca aveti un cont bancar legitim inregistrat in conturile dvs. Paypal si Skrill, astfel incat sa va puteti retrage de la unul si apoi sa va depuneti in celalalt.

Știri relevante