Menu

Cum să retragi corect fondurile la Sportingbet

Cum sa retragi corect fondurile la Sportingbet

Paşii procesului de retragele pe Sportingbet

Retragerea banilor de la SPORTINGBET este o procedură simplă, procedură mai simplă chiar şi decât depunerea banilor într-un cont deschis la SPORTINGBET.

Înainte de a retrage bani, trebuie să vă verificaţi situaţia contului deschis la SPORTINGBET.

Metodele de plată prin care se pot retrage bani sunt mai multe, după cum urmează:

– Prin transfer bancar rapid, caz în care vor trebui completate tot ce ţine de contul bancar (caz în care metoda de depunere a fost prin Mastercard sau Paysafecard).

– O altă metodă de retragere este cea printr-un card Entropay, în cazul unei depuneri printr-un card Entropay, fiind neapărată alegerea acestei metode de plată.

– Skrillul este o altă metodă de plată, dacă depunerea s-a făcut prin portofele electronice

– Sau printr-un card Visa.

Care sunt limitele de retragere pe Sportingbet

În ceea ce priveşte limitele de retragere, la SPORTINGBET limita minimă a retragerii este una mică, dar în ceea ce priveşte retragerile prin Skrll şi Neteler se percepe o taxă de 3 % din suma retrasă. La retragerile prin Visa şi Entropay, nu se percep taxe.

În legătură cu retragerile în urma jocurilor de la cazinoul SPORTINGBET, se oferă una din cele mai variate liste de metoda de plata acceptate, dând dovadă de mult professionalism.

Retragerile trebuie efectuate prin aceeaşi metodă de plată prin care a fost făcută şi depunerea. Dacă depozitul a fost făcut prin PaySafeCard, banii pot fi retraşi doar prin transfer bancar.

Pentru retrageri, la SPORTINGBET timpul de aşteptare este nu cu foarte mult mai mare decât la alte agenţii. Astfel, în cazul portofelelor electronice, sunt necesare 1-2 zile sau 3-5 zile pentru transfer bancar sau card. Dar în general, situaţiile diferă de la caz la caz.

Pentru a solicita o retragere, este necesară completarea unui formular în care trebuie specificată metoda de plată şi suma care se doreşte a fi retrasă.

Metoda de retragere prin transfer bancar era ceva mai complicate în trecut, însă acum aceasta s-a simplificat. Trebuie trecut doar numărul contului bancar, fără nicio altă informative suplimentară.

 

Știri relevante