Menu

Cum sa retragi corect fondurile la Sportingbet

Cum sa retragi corect fondurile la Sportingbet

Retragerea banilor de la SPORTINGBET este o procedura simpla, procedura mai simpla chiar si decat depunerea banilor intr-un cont deschis la SPORTINGBET.

Inainte de a retrage bani, trebuie sa va verificati situatia contului deschis la SPORTINGBET.

Metodele de plata prin care se pot retrage bani sunt mai multe, dupa cum urmeaza:

-prin transfer bancar rapid, caz in care vor trebui completate tot ce tine de contul bancar ( caz in care metoda de depunere a fost prin Mastercard sau Paysafecard).

-o alta metoda de retragere este cea printr-un card Entropay, in cazul unei depuneri printr-un card Entropay, fiind neaparata alegerea acestei metode de plata.

-Skrillul este o alta metoda de plata, daca depunerea s-a facut prin portofele electronice

-sau printr-un card Visa.

In ceea ce priveste limitele de retragere, la SPORTINGBET limita minima a retragerii este una mica, dar in ceea ce priveste retragerile prin Skrll si Neteler se percepe o taxa de 3 % din suma retrasa. La retragerile prin Visa si Entropay, nu se percep taxe.

In legatura cu retragerile in urma jocurilor de la cazinoul SPORTINGBET, se ofera una din cele mai variate liste de metoda de plata acceptate, dand dovada de mult professionalism.

Retragerile trebuie efectuate prin aceeasi metoda de plata prin care a fost facuta si depunerea. Daca depozitul a fost facut prin PaySafeCard, banii pot fi retrasi doar prin transfer bancar.

Pentru retrageri, la SPORTINGBET timpul de asteptare este nu cu foarte mult mai mare decat la alte agentii. Astfel, in cazul portofelelor electronice, sunt necesare 1-2 zile sau 3-5 zile pentru transfer bancar sau card. Dar in general, situatiile difera de la caz la caz.

Pentru a solicita o retragere, este necesara completarea unui formular in care trebuie specificata metoda de plata si suma care se doreste a fi retrasa.

Metoda de retragere prin transfer bancar era ceva mai complicate in trecut, insa acum aceasta s-a simplificat. Trebuie trecut doar  numarul contului bancar, fara nicio alta informative suplimentara.

Știri relevante