Menu

Cum sa retragi fondurile de la Winmasters

Cum sa retragi fondurile de la Winmasters

La Winmasters, o retragere poate fi solicitata doar prin metoda de plata pe care ati utilizat-o pentru ultimul depozit. Singura exceptie apare in cazul depunerilor facute prin Paysafecard. Deoarece aceasta metoda de plata poate fi folosita doar pentru a depune bani, nu si pentru a retrage, castigurile putand fi retrase doar prin transfer bancar.

-prin card de credit, retragerea minima este de 80 de RON si dureaza 2-4 zile lucratoare.

-prin transfer bancar, retragerea minima este de 350 de RON si dureaza 2-4 zile lucratoare.

-prin Skrill, se pot retrage minim 80 de RON si dureaza de obicei maxim 24 de ore.

-prin Neteller, se pot retrage minim 80 de RON si dureaza de obicei maxim 24 de ore.

Un card se poate folosi pentru doar daca ati efectuat cel putin o depunere cu acesta in ultimele 6 luni. Daca ultima depunere a fost facuta in urma cu mai mult timp, atunci va trebui sa optati pentru un transfer bancar sau sa mai depuneti bani. Inclusiv de pe cardurile Mastercard si Maestro se pot retrage banii, chiar daca la alte agentii acest lucru nu este posibil.

Mai trebuie mentionat faptul ca fiecare retragere este taxata cu un procent de pana la 3 %, dar comisionul exact difera in functie de metoda de plata pe care ati ales-o, suma retrasa si frecventa retragerilor.

Pentru a putea solicita o retragere, trebuie sa accesati „Contul Meu”, de acolo selectati „Retragere”, apoi selectati metoda dorita si urmati instructiunile pe care le primiti.

Retragerea la Winmasters se face la fel de usor ca si incasarea unei sume de bani on line. Tot timpul trebuie sa examinati termenii si conditiile de retragere si sa intelegeti ce implica acestea. Ceea ce trebuie sa intelegeti, este ca nu cazinoul face plata in sine, ci furnizorii de plata sunt cei care fac acest lucru ( VISA, MAESTRO, MASTERCARD). Ei folosesc in acelasi timp cele mai inovative tehologii de securitate, astfel ca nu trebuie sa va faceti niciun fel de problema.

Știri relevante