Menu

Cum să rezişti la o masă de poker cu peste 500 mâini jucate

Cum sa rezisti la o masa de poker cu peste 500 maini jucate

Mă uit la cei mai buni jucători de poker din lume care îşi arata arta

Mă bag în capul lor şi scriu despre joc non-stop şapte zile pe saptamana. Deci, de ce nu am câştigat un titlu major? Ştiu. Sunt o porcărie la poker. Sau sunt? Probabil. Cine ştie? Aceasta mână este foarte dependenta de adversar. Împotriva unor jucători mai strânşi aş paria aici, dar fără informaţii, la începutul turneului aş reveni cu siguranţă la flop.

Avem două extrageri în spate şi un overcard, deci luarea unui cârd gratuit este bine. Aşa cum am jucat, aş considera cu siguranta valoarea pariului pe river.

Dar din nou, atât de devreme, fără informaţii despre opoziţia dvs., verificarea înapoi este în regulă, deşi m-aş aştepta să am cea mai bună mână o perioadă decenţa de timp. În primul rând, îmi place să verific înapoi flopul şi să mă întorc şi eu. Nu pare că adversarul tău se pliază adesea, aşa că pierdem jetoane dacă pariez fără echitate.

Experienta este factor cheie la peste 500 de maini la o masa de poker

Când ridicăm riverl, mă aştept să sune cu toate mâinile care sunt mai rele decât ale noastre şi se ridică doar cu flush. Îmi place să mă ridic pe river, deoarece nu are prea mult sens şi ar trebui să fim plătiţi destul de des aici, deoarece reprezentam cu adevărat doar mâna pe care o avem.

Cred că putem exclude A5 şi 56. Aţi ridicat riverl cu trei bate la bord, aşa că ne asteptam să sune doar cu aceste mâini. Deci, când ia această linie, pe river, îşi polarizează zona de acţiune, fie la o culoare puternică, fie la o cacealma completă.

Acest lucru se rezuma cu adevărat la citiri şi simţiri live. Ce vrea să faci? Descoperă-l şi fă opusul. Dar, aşa cum se joacă, fără citiri, aş plia şi riverl, deoarece creşterea ta pe river pare puternică, prin urmare, pentru el, re-cresterea este super puternică. Dacă credeţi că este doar un jucător nebun, care ar putea avea orice, aproape că nu aş pleca niciodată aici.

Am jucat şi eu acest turneu şi am văzut una sau două mâini nebuneşti neaşteptate întoarse. Apelul pre-flop este bun, dar la fel de profund ca tine. Nu aş fi sunat de la blândul mic cu aceasta mână mai târziu în turneu.

Pe flop, aş plia. Dacă c-bet-ul ar avea o dimensiune mai standard, să zicem 350, aş suna şi aş vedea rândul, dar atunci când c-bet-ul flop este atât de mare şi avem un efort în afara poziţiei, aş plia.

Poziţia este foarte importantă. Pe buton, aş numi acest c-bet pe măsură ce avem mai multe opţiuni pe rând, pe măsură ce vom vedea mai întâi ce face adversarul nostru.

Încă un aspect pe care trebuie să-l luaţi în calcul că jucător de poker este numărul de mâini care se joacă la o masă. Este evident că dacă numărul acestora este mult mai mare, şansele să obosiţi şi să nu mai fiţi atenţi la masa cresc şi totodată cu acestea riscul de eşec.

Vă recomandăm 888poker pentru a vă testa rezistenta la numărul de mâini ce le puteţi duce la o masa. Aici sunt mese rapide cu timp programat de gândire foarte scurt până la o decizie şi aşa puteţi ajunge lejer la un număr de 500 de mâini la o masa, dar nu este neapărat relevant. Doar mesele unde nu este o limită aşa mică de timp pentru a lua o decizie vă pot ajuta să înţelegeţi cât este de dificil să faci faţă la o masa unde se joacă peste 500 de mâini la o masa.

Știri relevante