Cum sa rezisti la o masa de poker cu peste 500 maini jucate

Cum sa rezisti la o masa de poker cu peste 500 maini jucate

Ma uit la cei mai buni jucatori de poker din lume care isi arata arta. Ma bag in capul lor si scriu despre joc non-stop sapte zile pe saptamana.

Deci, de ce nu am castigat un titlu major? Stiu. Sunt o porcarie la poker. Sau sunt? Probabil. Cine stie? Aceasta mana este foarte dependenta de adversar. Impotriva unor jucatori mai stransi as paria aici, dar fara informatii, la inceputul turneului as reveni cu siguranta la flop.

Avem doua extrageri in spate si un overcard, deci luarea unui card gratuit este bine. Asa cum am jucat, as considera cu siguranta valoarea pariului pe river.

Dar din nou, atat de devreme, fara informatii despre opozitia dvs., verificarea inapoi este in regula, desi m-as astepta sa am cea mai buna mana o perioada decenta de timp. In primul rand, imi place sa verific inapoi flopul si sa ma intorc si eu. Nu pare ca adversarul tau se pliaza adesea, asa ca pierdem jetoane daca pariez fara echitate.

Cand ridicam riverl, ma astept sa sune cu toate mainile care sunt mai rele decat ale noastre si se ridica doar cu flush. Imi place sa ma ridic pe river, deoarece nu are prea mult sens si ar trebui sa fim platiti destul de des aici, deoarece reprezentam cu adevarat doar mana pe care o avem.

Cred ca putem exclude A5 si 56. Ati ridicat riverl cu trei bate la bord, asa ca ne asteptam sa sune doar cu aceste maini. Deci, cand ia aceasta linie, pe river, isi polarizeaza zona de actiune, fie la o culoare puternica, fie la o cacealma completa.

Acest lucru se rezuma cu adevarat la citiri si simtiri live. Ce vrea sa faci? Descopera-l si fa opusul. Dar, asa cum se joaca, fara citiri, as plia si riverl, deoarece cresterea ta pe river pare puternica, prin urmare, pentru el, re-cresterea este super puternica. Daca credeti ca este doar un jucator nebun, care ar putea avea orice, aproape ca nu as pleca niciodata aici.

Am jucat si eu acest turneu si am vazut una sau doua maini nebunesti neasteptate intoarse. Apelul pre-flop este bun, dar la fel de profund ca tine. Nu as fi sunat de la blindul mic cu aceasta mana mai tarziu in turneu.

Pe flop, as plia. Daca c-bet-ul ar avea o dimensiune mai standard, sa zicem 350, as suna si as vedea randul, dar atunci cand c-bet-ul flop este atat de mare si avem un efort in afara pozitiei, as plia.

Pozitia este foarte importanta. Pe buton, as numi acest c-bet pe masura ce avem mai multe optiuni pe rand, pe masura ce vom vedea mai intai ce face adversarul nostru.

Știri relevante