Menu

Cum sa solicitati cote pentru pariurile tale

Cum sa solicitati cote pentru pariurile tale

Twitter si aplicatiile mobile, in special, au schimbat toate acestea. Acum, cu un grup selectat de operatori, puteti solicita cote cu privire la rezultatele selectate in cateva minute, ceea ce inseamna ca puteti pune pariul la care tocmai v-ati gandit la eveniment. Exista echipe de comercianti cu cote dedicate care sa se ocupe de aceste aplicatii si cu unele site-uri puteti solicita chiar si unele pariuri in direct.

Frumusetea acestor servicii este ca majoritatea rezervarilor pun la dispozitie cote solicitate de altii. Acest lucru inseamna ca puteti vedea ce piete au solicitat deja alte preturi, puteti alege apoi sa sustineti predictia altcuiva sau sa o modificati pentru a va crea propria dvs. Celalalt avantaj al deschiderii acestor piete catre toti utilizatorii este, de asemenea, ajuta la cresterea preturilor la un nivel mai competitiv, deoarece rezervarea este in masura sa echilibreze mai bine diferitele linii.

Cel mai simplu mod este sa va obtineti un cont Twitter dupa ce v-ati inscris cu casa de pariuri (nu uitati ca exista bonusuri introductive si pariuri gratuite pe care le puteti profita mai intai).

Urmati casa de pariuri in cauza si apoi primiti o solicitare pur si simplu trimiteti-le un mesaj cu eticheta hash corecta (consultati tabelul din partea de sus a paginii). De obicei, in cateva minute, echipa va va reveni si fie va va trimite direct pretul, va va trimite un link catre unde puteti plasa pariul sau cel mai frecvent va enumera piata si cotele direct pe site in sectiunea relevanta.

Puteti merge apoi si sa plasati pariul atunci cand doriti. Retineti ca acest lucru poate fi limitat in timp (de exemplu, cu Betfred, trebuie sa solicitati toate cotele inainte de 30 de minute inainte de inceperea unui eveniment).

Cealalta optiune (in afara de trimiterea unui e-mail si asteptarea ca acestea sa va revina) este sa utilizati o caracteristica mobila. Coral au, de asemenea, o versiune de aplicatie mobila numita pariuri jucator, care poate fi utilizata special pentru pariurile jucatorilor din fotbal.

Exemplul de mai sus arata cat de usor este sa creezi un pariu prin pachetul mobil Sky-Bet-A-Bet-mobil. Odata ce pretul pietei va aparea in sectiunea relevanta si o puteti sprijini. In mod alternativ, trimiterea unui tweet va rezulta la fel.

Știri relevante