Menu

Cum să te fereşti de a învăţa incorect să joci poker

Cum sa te feresti de a invata incorect sa joci poker

Chiar dacă incorporezi învăţarea în jocul tău, este important să înveţi lucrurile corecte

Am obţinut cea mai mare parte a educaţiei mele prin intermediul site-urilor de poker online. M-aş uita la Phil Galfond cu patru mese la jocuri cu mize mari, apoi m-aş duce în jocul meu local de acasă şi aş încerca să joc ca el. Însăşi fundamentul jocului meu de poker a fost învăţat de la profesioniştii de nivel superior care au predat profesionişti de nivel înalt.

Eram un peşte. Aveam nevoie de un regim de antrenament îndreptat spre un peşte. În cele din urmă, am dezvoltat atât de multe obiceiuri teribile şi abia am avut o bază pentru jocul meu, deoarece cei de la Galfond presupuneau ca ai avut deja unul înainte de a-i viziona videoclipul.

Mulţi dintre cei care studiază nu formează neapărat elemente fundamentale puternice din ceea ce studiază, spune Elder. Ei învaţă lucruri greşite şi există o mulţime de dezinformări despre.

Concentrarea energiei în locuri greşite, spune Evan Jarvis, şi prinderea prea mare a jocurilor ajung să ne înţeleagă elementele fundamentale ale jocului şi aşteptările nerealiste duc la insatisfacţie emoţională.

Nu am făcut niciodată o piesă de teatru bazată pe o decizie matematică pe care am jucat-o în cap

Ştiam aproximativ ce să fac în anumite locuri, dar lipsa mea de cunoştinţe matematice mă va afecta întotdeauna pe termen lung. L-am urât la şcoală şi era o parte a pokerului în care mintea mea era închisă în legătură cu acest subiect. Nu este un început bun, spune olandezul zburător Marcel Luske. Pokerul este matematica. Fără matematica, nu ar exista niciun joc de poker şi, cu siguranţă, nici o abilitate implicată.

Eram un peşte total în această zonă. Majoritatea banilor mei s-au pierdut prin înclinare şi, dintr-un sondaj realizat de jucătorii de poker cu privire la faptul dacă şi-au pierdut majoritatea banilor din cauza pierderilor de control emoţional sau a capacităţii tehnice, 100% dintre jucători au ales opţiunea de control emoţional.

Ai nevoie de răbdare şi control al inclinarii. Ai putea fi foarte ghinionist la poker din când în când şi nu trebuie să mergi pe o înclinare mare şi să-ţi dai jos toţi banii când se întâmpla acest lucru. Fără o mare cantitate de răbdare, nu vei câştiga niciodată la poker pe termen lung.

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii nu câstiga la poker este lipsa de autodisciplina, spune Evan Jarvis.

Cred că pentru mine cel mai important punct este că sunt atât de mulţi jucători care nu îşi schimba jocul pentru a se adapta diferiţilor adversari de fiecare dată când stau la o masă diferită.

Mulţi dintre aceşti jucători se uita în jos la cărţile pe care le primesc şi le joacă la fel de fiecare dată, indiferent dacă este un jucător agro sau chiar o piatră absolută din toate pietrele.

Unibet Poker a câștigat rapid o bază mare de jucători, parțial datorită statutului lor în comunitatea de poker online și parțial datorită marii lor pariuri sportive, care trimit mulți jucători care în mod normal plasau doar pariuri către clientul de poker.

Unibet Poker și-a început propria serie de turnee live în jurul anilor 2008-2009, numită Unibet Open. Unibet Open a fost un succes de la început și a fost găzduit în toată Europa cu o mulțime de calificative din produsul lor de poker online, precum și atragerea jucătorilor obișnuiți datorită buy-in-ului mic și a premiilor mari.

Unibet a continuat să lucreze cu Microgaming ca furnizor de poker până în februarie 2014, când rețeaua a fost într-un declin pentru o perioadă lungă de timp și Unibet nu a mai considerat că este alegerea potrivită. Unibet Poker și-a lansat propriul client independent cu Relax Gaming, o companie pe care o achiziționase cu câteva luni în urmă.

Noua platformă autonomă se concentrează pe jucătorul de agrement, oferind jocuri în care software-ul de urmărire nu funcționează, în care jucătorii schimbă mesele la fiecare mână și unde se pune accent pe oferirea unei experiențe grafice grozave, împreună cu recompense care sunt personalizate pentru jucătorii recreativi. de a da doar rakeback.

Știri relevante