Cum sa-ti pregatesti strategia de poker inca de la preflop

Ce: Set-mining este practica de a juca perechi de buzunar numai in scopul lovirii unui set. Apeland la o mica marire inainte de flop, puteti castiga poturi mari de la jucatori atunci cand flopati trei de un fel.

De ce: set-mining este eficient, deoarece trei de un fel sunt de obicei cea mai buna mana pe flop si au sanse mari sa fie cea mai buna mana la showdown. Seturile sunt, de asemenea, foarte bine deghizate, astfel incat veti castiga vase mari impotriva perechilor de buzunar premium si a mainilor puternice de pereche superioara si de doua perechi.

Cand: Set-mining poate fi utilizat in orice joc, numerar sau turneu Texas Hold’em, dar este cel mai frecvent utilizat in jocurile cu numerar, deoarece stivele sunt in general mult mai profunde decat turneele.

Unde: Ca majoritatea miscarilor de poker, set-mining-ul functioneaza cel mai bine atunci cand esti in pozitie. Cautati cresteri de deschidere a pozitiei timpurii si apelati doar la pre-flop cu perechile de buzunar mici si medii. Profitand de pozitia dvs., veti putea lua decizii mai profitabile dupa flop.

Cel mai important concept pe care trebuie sa il intelegeti pentru a-l stabili in mod eficient este „cotele implicite”.

Deoarece veti flopa un set doar in opt ori, este esential ca atunci cand atingeti trei de un fel, sa fiti platiti. Cotele implicite sunt un mod de a intelege ce ati castiga daca va loviti de mana.

O extensie a cotelor pot, cotele implicite ia in considerare banii care nu sunt inca in pot, dar se poate astepta sa fie introdusi pe strazile ulterioare.

Sa aruncam o privire mai atenta la mecanica cotelor implicite si la modul in care acestea se raporteaza la set-mining.

La fel ca fiecare miscare de poker, exista o lista nesfarsita de variabile care pot afecta rezultatul unei maini. Dar daca poti stapani aceste trei puncte glont, vei fi pe drumul cel bun de a castiga bani jucand perechile de buzunar pentru valoarea stabilita.

Trebuie sa fii foarte adanc la set-Mine: Deoarece vei flopa un set doar de aproximativ una din opt ori, trebuie sa te asiguri ca castigi suficienti bani atunci cand lovesti.

Set-Mining functioneaza cel mai bine impotriva oponentilor slabiti si agresivi: un jucator slabit si / sau agresiv are mai multe sanse sa puna bani in pot cu o gama mai larga, oferindu-va sanse mai bune implicite pentru plata preflop pentru a da perechilor de buzunar sansa de a flop a stabilit.

Este mai bine sa stabiliti pozitia mea: la fel ca majoritatea miscarilor de poker, set-mining functioneaza cel mai bine atunci cand sunteti in pozitie. Cand veti vedea ce face adversarul inainte de a lua o decizie, veti putea extrage mai multi bani atunci cand atingeti un set.

Știri relevante