Menu

Cum să-ţi pregăteşti strategia de poker încă de la preflop

Cum sa-ti pregatesti strategia de poker inca de la preflop
Ce: Set-mining este practică de a juca perechi de buzunar numai în scopul lovirii unui set. Apelând la o mică mărire înainte de flop, puteţi câştiga poturi mari de la jucători atunci când flopati trei de un fel.

O pereche de minin 10 10 este recomandata

De ce: set-mining este eficient, deoarece trei de un fel sunt de obicei cea mai bună mână pe flop şi au şanse mari să fie cea mai bună mână la showdown. Seturile sunt, de asemenea, foarte bine deghizate, astfel încât veţi câştiga vase mari impotriva perechilor de buzunar premium şi a mâinilor puternice de pereche superioară şi de două perechi.

Când: Set-mining poate fi utilizat în orice joc, numerar sau turneu Texas Hold’em, dar este cel mai frecvent utilizat în jocurile cu numerar, deoarece stivele sunt în general mult mai profunde decât turneele.

Unde: Ca majoritatea mişcărilor de poker, set-mining-ul funcţionează cel mai bine atunci când eşti în poziţie. Căutaţi creşteri de deschidere a poziţiei timpurii şi apelaţi doar la pre-flop cu perechile de buzunar mici şi medii. Profitând de poziţia dvs., veţi putea lua decizii mai profitabile după flop.

Cel mai important concept pe care trebuie să îl înţelegeţi pentru a-l stabili în mod eficient este „cotele implicite”.

Deoarece veţi flopa un set doar în opt ori, este esenţial ca atunci când atingeţi trei de un fel, să fiţi plătiţi. Cotele implicite sunt un mod de a înţelege ce aţi câştiga dacă vă loviţi de mână.

O extensie a cotelor pot, cotele implicite ia în considerare banii care nu sunt încă în pot, dar se poate aştepta să fie introduşi pe străzile ulterioare.

Să aruncăm o privire mai atentă la mecanica cotelor implicite şi la modul în care acestea se raportează la set-mining.

La fel ca fiecare mişcare de poker, exista o listă nesfârşită de variabile care pot afecta rezultatul unei mâini. Dar dacă poţi stăpâni aceste trei puncte glonţ, vei fi pe drumul cel bun de a câştiga bani jucând perechile de buzunar pentru valoarea stabilită.

Trebuie să fii foarte adânc la set-Mine: Deoarece vei flopa un set doar de aproximativ una din opt ori, trebuie să te asiguri ca câştigi suficienţi bani atunci când loveşti.

Set-Mining funcţionează cel mai bine împotriva oponenţilor slăbiţi şi agresivi: un jucător slăbit şi / sau agresiv are mai multe şanse să pună bani în pot cu o gamă mai largă, oferindu-vă şanse mai bune implicite pentru plata preflop pentru a da perechilor de buzunar sansa de a flop a stabilit.

Este mai bine să stabiliţi poziţia mea: la fel ca majoritatea mişcărilor de poker, set-mining funcţionează cel mai bine atunci când sunteţi în poziţie. Când veţi vedea ce face adversarul înainte de a lua o decizie, veţi putea extrage mai mulţi bani atunci când atingeţi un set.

Netbet Poker folosește același software Playtech care este folosit de toate site-urile din rețeaua iPoker. Din păcate, descărcarea Netbet Poker este disponibilă numai pentru Windows și nu există niciun software de poker fără descărcare „Instant Play”. Deci, jucătorii care doresc să joace Netbet Poker pe un Mac vor trebui să folosească un emulator Windows.

Noi va recomandam sa folositi si detaliile de aici https://pariubet.ro/recenzie/netbet-poker/ pentru a intelege cum e mai bine sa descarcati softul de poker si sa va exersati strategiile preflop la jocul de poker.

Descărcarea Netbet Poker în sine necesită un pic de resurse. Recomand un minim de 950 MB de spațiu liber și 2 GB de memorie, dar majoritatea computerelor Windows construite în ultimii ani ar trebui să poată face față cerințelor software-ului. Odată descărcată și instalată, cea mai recentă versiune a software-ului Netbet este foarte bună și ușor de navigat.

Știri relevante