Menu

Cum să-ţi protejezi blind-urile făcute la masa de poker

Cum sa-ti protejezi blind-urile facute la masa de poker

Cum să aperi blindurile în poker

Ce: Apărarea flop-ului se referă la apelarea unei măriri pre-flop de la blândul mic sau mare.

De ce: Deoarece sunteţi forţaţi să puneţi bani în pot atunci când vă aflaţi în blind-ul mic şi mare, este important să jucaţi optim şi să vă recuperaţi partea. Mai presus de orice, nu ar trebui să pierzi mai mult decât ai face prin simpla pliere.

Când: Înţelegerea conceptelor cheie precum pot-odds şi factori precum frecventa de creştere a adversarului şi agresiunea post-flop, vă va permite să va apăraţi sau să va predaţi blând la momentul potrivit.

Unde: Apărarea blind-urilor se aplică atât jocurilor de bani cât şi turneelor.

Cum să apăraţi blindurile în modul corect

În primul rând, este important să înţelegem că blind-urile mici şi cele mari sunt cele mai proaste două poziţii la masa de poker.

Dacă va aflaţi în blind-ul mic, veţi fi forţaţi să acţionaţi mai întâi la fiecare rundă de pariuri post-flop. Dacă eşti în big blând nu este mult mai bine. De fapt, chiar şi cei mai buni jucători de poker din lume pierd bani din aceste două poziţii.

Una dintre cele mai frecvente scurgeri de poker pentru începători este apelarea prea mult de la blindurile mici şi mari. Trebuie să te divorţezi de ideea ca blândul tău reprezintă o investiţie în mână, făcându-te automat angajat la orice creştere.

Deşi este adevărat ca a avea un blând în joc va va oferi cote mai bune, nu înseamnă ca puteţi apela la fiecare mărire cu orice două cărţi vi se intampla să ridicaţi.

Pentru a va apăra blindurile în mod eficient, trebuie să înţelegeţi situaţia şi adversarii cu care va confruntati.

Jucătorii, poziţia şi apărarea blind-urilor

Poziţia este cel mai important concept pentru a înţelege când este adecvat să vă apăraţi blând. Intervalele de ridicare pre-flop ale jucătorilor devin mai largi cu cât sunt mai aproape de buton, ceea ce înseamnă că trebuie să ştii de unde a venit această mărire înainte de a decide dacă apelezi, ridici sau pliezi.

Cu cât poziţia dvs. se ridica mai devreme, cu atât raza de apărare trebuie să fie mai strânsă.

Dimpotrivă, dacă acţiunea se îndoaie până la buton şi el ridica, este sigur să-l puneţi pe o gamă largă de mâini şi să vă apăraţi cu cărţi mai slabe.

Tipul de jucător care face mărirea este, de asemenea, foarte important atunci când decideţi dacă ar trebui să vă apăraţi. Un jucător foarte strâns nu va ridica gunoiul, nici măcar din buton, în timp ce un maniac va deschide mâinile slabe chiar şi în poziţia timpurie.

Observaţi-vă adversarii pentru a înţelege ce fel de mâini ridica din ce poziţii şi ajustaţi-vă gama de apărare în consecinţă.

NetBet este o casă de pariuri excelentă. Oferta de sport de pe site este grozavă, atât înainte de meci, cât și în timpul evenimentelor live. Puteți vedea toate informațiile vitale despre meciuri într-o prezentare generală la îndemână și, în special, partea în joc a site-ului este foarte utilă.

De asemenea, interfața NetBet este disponibilă în mai multe limbi si gasiti aici care https://pariubet.ro/recenzie/netbet/, puteți solicita asistență în mai multe limbi, iar site-ul este bine securizat. Vrei să poți juca mereu sporturi NetBet pe mobil? Există o aplicație Android disponibilă pentru NetBet, care funcționează bine la prima vedere.

Din păcate, nu există încă o versiune iOS a aplicației. Un mic dezavantaj al NetBet este că multe țări sunt excluse de la participarea la bonusul de bun venit. De asemenea, nu este posibil ca rezidenții din Statele Unite să parieze pe NetBet.com. Cu toate acestea, NetBet se dovedește în general a fi o casă de pariuri excelentă cu potențial zilnic.

Știri relevante